Piff och puff

Hej alla glada!

Jag har hört att man ofta identifierar sig med olika karaktärer i olika historier. Tex så har min mor frågat min 9 åriga lillebror som är helt galen i The Simpsons (som lärde sig läsa tack vare det programmet) vilken karaktär som han identifierar sig med av anledningen av att hon trott att han börjat idoldyrka Homer lite och ta efter hans beteenden (tex utbrista "BOOORING" när han har tråkigt). Och hans svar var mycket riktigt "Hoooomer såklart!".

Så min fråga är, vem av Disneys, Piff och Puff identifierar du dig med?


Här är en annan jordekkorre som kommer snart att ploppa ut (och bli kallad av mig för Piffpuff) i kommande Pokémon Black and White till DS.

Kramar / Kavaljer Tisdag

Underbara [länk]

Hej alla glada!

Igår så blev jag länkade av humon från deviantart (som gör underbara comics bl.a. "Scandinavia and the World"  som handlar om länderna i scandinavien personifierade till karaktärer och om deras likheter och skillnader mellan varanndra och resten av världen), hon länkade mig till Mr. Trololo som är en underbar musikvideo från 70-talets ryssland. Den här videon får mig att lee så otroligt mycket. Han som sjunger är helt underbar och super charmig.

Vad blev du senast länkad till som du blev riktigt glad över?



Något mer jag nyligen funnit som jag är lite kär i är Firefighter Benjamin som på något sätt bara satt sig på min hjärna och lagt sig i mitt hjärta. Super gullig.
Kramar / Kavaljer Tisdag

Vänner

Hej alla glada!

Idag såg jag dom två sista vänner avsnitten i serien igen.

Vilken är din favorit karktär i vänner?



Pheobe är nog den jag älskar mest.

Kramar / Kavaljer Tisdag

Schack

Hej allihopa

Vilken är din favorit pjäs i schack?




Kramar // Kavaljer Tisdag

Mumindalen för faaan

Hej allihopa,

Vilken är din favorit karaktär från historierna från mumindalen?



Jag tycker bäst om muminmamman. Men då mest från serierna.

Kramar / Kavaljer Tisdag

RSS 2.0