Monster

Hej allihopa

Det finns så otroligt många monster och mytologiska varelser. Min lillebror har en väldigt snygg bok som summerar alla de största monstren inom historien och literaturen.
Sen är det lite på modet med Vampyrer och Varulvar (mest nog pga Twilight). Men det finns så otroligt många andra monster som Vättar, Jättar, troll, Skogsvrået, Näcken, Lockness odjuret, storfot, häxor, drakar, Chimeeras, Gripar, Enhörningar, spöken, snömannen och aliens.

Vilket monster/mytologisk varelse är du mest facinerad av?

http://nonicoclolasos.files.wordpress.com/2009/10/monster.jpg

Kramar / Kavaljer Tisdag

Svergie och Jobb

Hej alla glada!

Såg just att bloggen blivit mer än två år. Har inte tänkt på det fören nu.

Igår natt kom jag hem från London till Svergie. Det blir dock överaskande en väldigt kort visit för att jag har fått jobb! YEY. Synd bara att det startar så kort på att jag kommit hem.
Jag har fått jobb i en ny produktion av Romeo och Julia med Ballet Ireland (i Dublin). Det börjar redan 3 Augusti så jag är lite små stressad att hinna hitta boende. Men det löser sig. Jag har då jobb fram tills 12 december.

Men något jag märkte när jag väl kom hem till vackra svealand. Det är hur vackert landet är, och architekturen och folket på gatorna. Även om jag börjat hata den svenska (mer specifikt gnälliga) stockholms dialekten.

Vad är bäst och sämst med sverige?

http://www.propertyinvesting.net/cgi-script/csNews/image_upload/specialreports_2edb.Sweden%20Stockholm(1).jpg

Kramar / Kavaljer Tisdag

SMöR

Hej allihopa,

Vad tycker ni om smör? Bu eller bä?

Själv har jag insett hur mycket jag älskar smör. På macka, skorpa, på pasta, med potatis osv. Massa bra tillfällen för det.

http://www.punct.se/storage/smor.jpg

Kramar / Kavaljer Tisdag

Inbrott!!!

Du sitter hemma i lugnan ro. Ensam hemma med hela lägenheten för dig själv. Mitt på dagen, en vanlig söndag, hör du hur någonting låter från ytterdörren. Liksom ett krafsande läte, som när Tjaaaa försöker gräva fram sina nycklar, men utan frenetiskt plingande på dörren och väldig mycket mer långvarigt.
Du reser dig upp från det du hållit på med, oklädd (men inte helt naken) och går och kikar ut genom dörrens titthål... Där står det en ganska liten gubbe och klart och tydligt (men ganska klumpigt) fifflar med låset till din ytterdörr.
Vad gör du?



Jag öppnade dörren, i bara kalsonger, och sade lite barskt: "Ursäkta?". Gubben backade och sade någonting på jag inte förstod (på ett språk jag inte kunde identifiera). Sedan gestikulerade han mot övervåningen och rörde sig ditåt. Jag stängde dörrem, låste, tänkte lite, tog på mig shorts (tröjor är för mesar) och gick ut och kikade. Inte en skymt av gubben.
Jag återvände in och fortsatte med det jag höll på med. Uppåt en halvtimme senare slog det mig att jag kanske borde ringt polisen. Så kan det gå. Har fortfarande inte ringt polisen.
Hoppas ni klarar er undan detta.
// Herr Söndag

Musikal

Hej allihopa,

igår såg jag Les Misérables i London. Väldigt bra show med några fantastiska sångare, även om showen i allmänt inte var så överdrivet fantastiskt som jag hört. men det väll något med förväntningar om hur bra en show är.

Sen har jag en callback för en audition för musikalen Billy Elliot som återuppsätts i London. Dom har redan sett mig i en balettklass och i en föreställning jag gjort också. Dom söker en person som kan spela Billy när han är äldre och har studerat balett en längre tid. Jag vill verkligen ha ett jobb, men jag är lite osäker om jag verkligen vill ha ett musikal jobb. Kanske om det är ganska kort så skulle det kunna vara bra. Också för att det ska tydligen vara ganska bra betalt, för en dansare iaf. Men om det håller på i ett helt år så är jag osäker om jag skulle vilja göra det. Det är nog kanske lite för känslan av att jag ska förlora min danstechnik av att göra något som jag inte tror kommer vara så enormt utmanande. Men också av att musikal inte något som jag siktat på som dansare och att jag är rädd att jag ska missa möjligheter för andra jobb om jag är upptagen för ett helt år. Så är lite nervös för den kommande auditionen. Också för att jag bara nyligen fått lite mer självförtroende på min sångröst.

Har du sett en musikal? Vilken?



Kramar // Kavaljer Tisdag

Frauga!

Imorgon ska jag förhoppningsvis få min nya dator. Det ska bli trevligt. Jag kommer också jobba från tolv på dagen till elva på natten. Detta är jag mindre taggad på men jag kommer nog ha det kul när jag väl är på plats. Kommer dock vara i ett behov av en rejäl matlåda. Vilket för oss till dagens fråga!
Vad äter du helst som matlåda?

Tar också gärna några små tips till matlådor eftersom jag börjat tröttna på att kasta ihop ris och ägg i brist på tid, fantasi och variation på ingredienser.
Haou!
// Herr Söndag

RSS 2.0