Snö!

Hej allihopa,

Igår så kom snön till Irland. Vi blev som tur inte insnöade på vårt hotell i Carlow och Dublin verkar fungera (tror jag, åker inte med kollektivtrafiken så vet inte riktigt). Men gnerellt är folket inte bekant med snön och isen, folk trillar som.... tjea vill dra liknelsen till som flugor men vet inte varför och hur det skulle gå ihop (min hjärna tänkte nog för mycket på utrycket "dör som flugor" kom jag på nu i efterhand.( nu i extra efterhand så blir jag orolig om det utrycket ens finns eller om jag varit utanför sverige alldeles förlänge???).
Men det är verklige mycket snö för vad jag väntat mig skulle finnas i Dublin. Liksom London hade ett löst puder och det var deras snö. Dock då dog London pga. den lilla snön. Här i Dublin är det iaf drivor och riktigt islager på gatorna. Folk har kastat snöbollar som galningar och har sätt 50 åringar som springer och försöker glida någon meter på isen som om dom vore 5 åringar. Det är väldigt kul att se.

Vilken typ av snö tycker du bäst om? och finns det en anledning till det?


Själver tycker jag bäst om ett tjockt lager pudersnö om jag åker snowboard. För det känns då verkligen som om man svävar på moln. En av de underbaraste känslorna som jag kan tänka mig.

Kramar / Kavaljer Tisdag

Himlans

Hej allihopa!

Ikväll när jag traskade till stället jag sover för natten så var gatubelysningen i en sådan konstig gul färg att allt som jag såg var i någon form av gul-grå-skala. Allt förutom reflectionen av himlen från några vattenpölar. Himlen som var i en slags ljust blått ljus pga månen eftersom det var helt mörkt över allt annars. Färgen var som någon slags svart is i månsken, lite flummigt men det är nog det bästa sättet jag kommer på att beskriva den just nu.

Hur ser himlen ut för dig just nu?



Kramar / Kavaljer Tisdag

H2O

Hej allihopa!

Vilken typ av vatten tycker ni bäst om att dricka?


Jag föredrar stilla vatten och gärna kranvatten före botteilerat vatten om det går. Svenskt vatten ligger bra till om man tänker på land. Dansktvatten är helt klart det sämsta jag någonsin druckit som klassas som driksvatten. 

Kramar / Kavaljer Tisdag

SD

Hej alla glada!

Vad tycker ni om Sverigedemokraterna?


Personligen tycker jag att deras kultur politik är skrämmande, hittar inte någon länk nu, men läste på deras hemsida innan valet där som förkastade all konst som inte var till för att få folk att bli glada. För att dra en dum genrell bedömning av det så skulle ju alla filmer som inte var komedier eller slutade lyckligt vara förbjudna. Vad skulle det bli med skräckfilmer? Sjävla viljan av att ha det så är lite en skräckfilm i sig själv.

Kramar / Kavaljer Tisdag

Team ???

Hej allihopa!
Har ni sett någon av Twilight filmerna, läst böckerna eller det räcker nog med att bara ha sätt på reklamerna om dem. Det finns två manliga karaktärer som älskas av den kvinnliga huvudkaraktären. Det har av fans uppstått olika lag ("Teams") för vem man tycker bäst om av de två männen. Det ända är att dom har blandat in kampen mellan varulvar och vampyrer in i relationen så det är också lite i vad man tycker bäst om där. Lite som mellan Pirater och Ninjas. Näe nu är klockan mycket och jag svammlar om något jag knappt vet något bara för att kunna ställa en dum fråga. Så nu kör vi på istället.

Team Edward eller Team Jacob?



För att vara lite udda skulle jag vilja säga Team Bella, men eftersom Bella är den karaktär som jag tycker sämst om i serien så fungerar inte det. Då får jag ge efter och enkelt säga: GO TEAM JACOB! Med one-liners som "We both know that I am the hottest of us." och en äckligt vältränad kropp och väldigt sötsnyggt utseende så måste man bara välja varulven före vampyren.

Kramar allihopa, flyttar nu ut från min lägenhet i Dublin om några timmar och vet inte när jag har tillgång till internet igen! Tills dess, puss och kram! / Kavaljer Tisdag

RSS 2.0