Plugg Plugg Plugg

Sitter här och försöker undfly verkligheten och pluggandet inför mina slutprov som börjar nästa vecka och kan då lika gärna göra min plikt och skriva dagens fråga.

Vilket ämne tycker du det går bäst respektive sämst för dig nu/gick det bäst/sämst för dig i? 

För mig antar jag att det är historia som går bäst, behöver knappt anstränga mig och får raka sjuor (topp poäng) sämst... tja, jag vet inte om jag fruktar för Svenska, Engelska eller Fysik mest, kommer få se på proven...



Hello mR. Stranger

Hej allihopa,
idag när jag skulle hämta min lillebror så satte jag mig på 4ans buss mot Gullmars och någonstans mellan hornsgatan och sthlms södra så var det en svart man, i ca 30 års åldern, som gick förbi bussen när den stod still. Han gick förbi fönstret som jag satt och titade ut för, först gav jag honom en kort blick och sen gick jag tillbaka till mina tankar igen och stirrade blint ut i luften. Då började den svarta mannen att "stirra" på mig med vidöppna ögon, lite komiskt, vilket tog mig några sekunder att märka. Sen kollade jag på honom och tyckte det var komiskt och började le tillbaka. Jag fick för mig att han hade trott att jag undvek honom med blicken för att han var svart, så han hade försökt söka min uppmärksamhet och ögonkontackt (då med att öppna ögonen på vid gavel så att säga). Efter vi stirrat på varanndra och jag små lett, nickade  han mot mig log tillbaka och sen paserade han mitt fönster och bussen åkte förbi och iväg. Det hela var väldigt komiskt för det hela tog slut så fort som det hade börjat. Jag kände efteråt att jag hade velat hoppa av och hälsa på honom bara för att. På något sätt verkade han som en helt underbar person. Vilket intryck man kan få av folk efter bara några få sekunder. Jag hoppas jag träffar honom igen lika random någonstans och han känner igen mig då.

När var det senast en främling fick dig att bli glad?

http://www.gallerinybroviken.se/rullning/bilderaug/kontoret%20086.jpg

// Kavaljer Tisdag


CYBERTECH!!!!

GODDAG!!!

Om du fick ha coola cybernetiska implantat och dyl. häftiga grejer inopererade: Vad skulle du vilja ha för något?


Hostig...

Känner mig synnerligen hostig nu på sista tiden. Efterskalven från (ytterligare) en dryg förkyldning. Det är svårt att acceptera en förkyldning när det är så bra väder som det nu precis varit. Jag tror att bland det drygaste jag varit med om var när jag hade en obotlig och vidrig hosta under min kusins farfars begravningscermoni. Inte okej. Att ha kikhosta och hosta till man spyr är också ganska drygt.

I relation till detta: Vad är det drygaste/vidrigaste/jobbbigaste som hänt dig i samband med hosta? Berätta.


Se så grönt och vackert det kan bli om man googlar efter "hosta".

// Herr Söndag

25 April

Idag är en väldigt trevlig dag.
Den här dagen har på något sett känns  förlösande, allting börjar ordna upp sig och jag börjar faktiskt tro att saker och ting kan lösa sig.

Dessutom skiner solen, det är 19(!!) grader varmt i skuggan, våren är här, jag blev klar med mitt projektarbete nyss (!!!) och som pricken över "iet" firar jag halvårsjubileum med min beslutsamhet och min lycka =)
Allt detta firar jag genom att sitta i solen på balkongen och plugga, baka "lite" marängbottnar och umgås med Magister Fredag.
Har saknat att umgås just med Magister Fredag, all min bitterhet (ni har inte ens sett hälften) måste ha ett ordentligt forum hos någon som delar den :p
I onsdags var det första gången på länge jag träffade Andreas också. Länge sen. Finns många man borde och vill träffa. Lite för många känns det som ibland, men som "alla" säger, Verklig vänskap är den som överlever verkliga avstånd. I både tid och rum.

Har (åter?)upptäckt just hur mycket folk runt omkring en betyder, inte bara i kristider utan även vid de tillfällen allt är lungt, skönt och toppen. Det finns så mycket bra i så många människor runt omkring mig just nu att jag ibland blir lite överväldigad av det.

Så.
Vem/Vilka skulle du vilja träffa just nu?



Mitt svar blir:
Alla.

//
Fröken Lördag




 



SÅNG!

Vem kan segla förutan vind?



Sjuk

Jag ligger hemma och är sjuk så det blir en ganska oinspirerad fråga idag.

Vad är det sjukaste du någonsin varit?

Du tycks ju fista nåra måsar nu...

Satt just och undrade varför ingen hade lagt upp en fråga idag då jag insåg min tabbe... var ju min dag idag >.<

Lite snabbt frågeställande då...

Vad lyssnar du på just nu?


Sjukt skönt band

Själv lyssnar jag på E Nomine - Der Ring Der Niebelungen

Simpsons

Hej allihoppa!
http://www.funny-potato.com/images/movies/simpsons-2.jpg


Vilken Simpsons karaktär är du?


 // Kavaljer Tisdag

SKO!!!!!!!

Då jag råkade glömma bort att skriva förra veckan så kommer här inte en utan TVÅ stycken frågor.

Nummer 1: Vad skulle du göra om du var Kettil för en dag?




Fråga nummer 2: Vad skulle du göra om du hade negativ längd för en dag?


Frisyrer.

Hejhopp! Nu blir det n kort fråga igen. Pang på:

Vilken av de frisyrer du haft tycker du bäst om? Varför?



Jag svarar kanske senare.
// Herr Söndag

Var?

Var är alla veckans frågor?



// Fröken Lördag som tror de har blivit lönmördade av en hemlig kinesisk organisation som vill utrota bloggandet som företeelse. Möjligt att de även kan ha blivit åtalade och häktade för brott mot upphovsrättslagen.



50 dagar kvar!

Tills jag tar studenten... eller tja, inte riktigt, var väl egentligen under påsklovet, och firandet av det är imorgon, men whatever, det är nu jag har min dag anyway.

Till detta vill jag även bjuda in det folk från bloggen som inte fått min inbjudan som jag skickat ut (om ni inte fått den har jag inte er adress troligtivs).

Menmenmen, det ska ju vara fråga också! Så eftersom jag inte kommer på nåt bättre, en random

FRÅÅÅGAN LYYYDER: Hur många bultar finns det i Ölandsbron?


Dygn

Hej allihop,

Vilken tid på dygnet är bäst?



Jag gillar nog ca 22-23 på dygnet. 

// Kavaljer Tisdag

Söndag efter Ryssland.

Eller snarare nästan efter Ryssland. Jag är fortfarande här (egentligen där, då jag skriver detta i förväg  för att min kära kombo ska kunna posta detta på min dag, dagen innan jag egentligen kommer hem) som egentligen är i Riga, Lettland, och inte Ryssland.
   Jag ser fram emot att komma hem för att det finns vissa saker som jag helt enkelt inte kommer kunna ta del av i Ryssland. DS-spel, (lämnade kvar DS:et, remember?) min säng, (spoilers, jag tog inte med den heller) och sist men inte minst, en regelupdatering av ett figurspel som jag spelar (lite för sällan).
   Jag ska inte ställa ytterligare en fråga om vad du ser fram emot. Inte igen. Istället tycker jag att det är lite roligare att veta...

Om världen som du kände den skulle startas om så att inget du kände till skulle vara detsamma igen (gravitationen kanske skulle vara utbytt till något annat kul), hur skulle du reagera då?

Jag?

Jag svarar imorgon. Kanske.



HYES! // Herr Söndag.

//Edit av Kapten Torsdag som postar denna fråga: Wooooo! Jag är full! Fet+kursiv+understruken=HYES!

Långfredag



Fortsätt meningen:

"I ett land där Charlotte Perelli var president skulle..."

/
Magisterfredag

DUU KAN MAGIIII!!

Du är en allsmäktig trollkarl som landar på jorden på 1800-talet. Du har svurit till din ännu mer allsmäktiga gud att du inte får döda några människor, men du är obotligt ond och du vill se lite blodbad. Så du bestämmer dig helt enkelt för att komma på någon genomrutten plan för att få jordens befolkning att döda varandra for your viewing pleasure. Men ack! Du får inte heller förändra folks sinnestillstånd med magi direkt.

Hur går du tillväga för att så många som möjligt ska dö (helst på ett sadistiskt roligt sätt)?


Bildtext: "Mohahahahahahahahaaaaaaaaaa!"

/Kapten Torsdag

Onsdagens Fråga

/me är trött. Klockan är 04:20 Onsdag morgon och jag sitter i en källarlokal på Östermalm och har inte sovit på ett bra tag. Kommer vänta tills ett bra tag innan jag rör mig hemmåt (typ tåg ska gå) och sova.

Anyway, eftersom det är onsdag är det min skyldighet att ge en fråga.

Vad är det senaste du återupptäckte?

För mig är det proxxi, källaren där jag sitter för tillfället; datorer, brädspel, skööönt nördfolk... tja... allt som behövs i en ärkenörds liv (dessutom, inga figurspel, vilket gör att jag slipper slösa pengar på det). Slutade gå reguljärt för lite mer än ett och ett halvt år sen, vilket kan ha något att göra med att jag slutade gå i skola tre kvarter bort och istället tre städer bort.

Hmm... bild...

Får bli första bilden i den första bildtråden jag går in på...


Påsk

Hej allihopa,
hoppas ni alla läser det här.

Hur ska ni fira påsk?
http://www.expressen.se/polopoly_fs/1.1098736!slot100slotWide75ArticleFull/3447786819.jpg
// Kavaljer Tisdag

Söndag innan Ryssland.

Inom en timme ska jag dra hemifrån för att, efter lite om och men, åka till Ryssland över påskveckan. Jag har nästan packat klart och fixar med det sista jag ska äta innan resan samt det som skall bli min frukost imorgon. Jag har fortfarande inte bestämt mig för exakt vad jag ska packa med mig. Har kommit så långt att jag vet att jag inte ska ha med mig dator, DS, Wii och sådant, men inte längre än så.
   Min mor skulle ha fått ett mindre utbrått och blivit jättestressad över mitt lugn. Tur att jag inte bor hemma fortfarande. In i sista sekund brukar jag ha full koll. Då jag brukar vara sen till diverse vardagliga aktiviteter är jag nästan aldrig sen när jag ska resa. Jag har nog aldrig riktigt haft resfeber eller varit speciellt rädd att saker ska gå åt skogen när jag reser. Går det åt skogen så är det inte mycket man kunde ha packat för att förhindra detta. Många utifallattförberedelser känns ganska onödiga. Bara man kommer ihåg pass (om det nu behövs), pengar och eventuell biljett är det, så att säga, "chill".

Frågan för söndagen den 5:e april blir följande: Hur brukar du reagera precis innan du ska åka bort? Vad brukar du göra innan?

Ja, jag vet. Två frågor på en dag. stämm mig.

Bild.


Där ja.

Ha en trevlig påsk. // Herr Söndag.

SOL

Nu känns det i alla fall som vår ute. Men man ska väl inte låta sig luras, snart kommer snön och slasket igen. Minusgraderna.

Jag fryser väldigt extremt lätt. Oerhört väldigt extremt lätt. Det är sällan jag tycker att det är en perfekt temperatur ute.
Framför allt inte i Sverige.
Men samtidigt är extrem värme inte heller så mysigt. Fast hellre för varmt än för kallt. För för kallt är det väldigt ofta. För ofte.


Så...
Vilken är den idialiska temperaturen att leva i, tycker du?



-Jag skulle nog svara mellan 25-30 (och solsken och inga eller svaga vindar)


kram!
// en snart Rysslands åkande Fröken Lördag



Gröt



Vilken gröt är godast?

Kalas

Idag kommer en djup och mycket diskussionsskapande fråga...

Hur många vägar måste en man gå ner för, innan han kan kallas för man?



/Kapten Torsdag

Omstrukturering

I en helt självständigt bestämd aktion har General Onsdag, A.K.A Teh Axelius, bestämt sig för att ta över bloggen och ställa samtliga frågor varje dag...


Eller inte...

Så dagens fråga:

Har du gått på något Aprilskämt idag och isf. vad?

Själv fick man på dagens historiaprov ett blad med massa uppsatsfrågor om Afrika (vi håller på med Europa) och tänkte för en sekund "vi har ju inte gått igenom det här..." innan man insåg.

Litet prank en annan svensk gjorde på ett forum i en tråd om 1a aprilskämt :P

RSS 2.0