CYBERTECH!!!!

GODDAG!!!

Om du fick ha coola cybernetiska implantat och dyl. häftiga grejer inopererade: Vad skulle du vilja ha för något?


Kommentarer
Postat av: Kapten Torsdag

Hår som kan ändra längd och färg är ju ganska coolt.

2009-04-28 @ 13:09:36
Postat av: Magisterfredag

jag skulle vara som Tonks!

2009-04-28 @ 16:56:17
Postat av: Teh Axelius/General Onsdag

Ett rött ögon implantat och en universalöversättare till att börja med. Databank/cyberhjärna vore ganska najs också.



Faktum är att jag skulle nog vara en 99% cyborg (dvs, bara hjärnan som är organisk) :P

2009-04-28 @ 20:29:56
URL: http://axelius.webblogg.se/
Postat av: Lekkit

Faktum är att jag inte hade bangat på någon av de jag valde till min karaktär. Så alltså: DNC-nät (ett extra nervsystem med kablar), DNC-jack (uttag så att jag kan koppla upp mig mot datorer och liknande), artificiellt öga med trovärdigt utseende (precis vad det låter som), HUD (så att jag kan använda mitt öga som skärm), inbyggd dator (precis vad det låter som; en dator i mig som jag kan lagra information och liknande i), artificiellt hår med längd- och färgkontroll (ja, man kan bestämma längd och färg på håret), artificiella naglar (vem behöver nagellack när man bara trycker in lite kod så byts färgen på naglarna), dental styrenhet (knappa lite på tänderna med tungan och vips har du matat in kommandon; typ hårlängd och hår- och nagelfärg) samt mikro-någon-form-av-batteri-som-är-jättekraftigt (man måste ju ha något som klarar av att köra datorn, ögat, håret och naglarna).

2009-04-28 @ 21:51:58
URL: http://lekkit.blogg.se/
Postat av: Kavaljer Tisdag

Universial översättare till alla språk.Så att jag både förstår och kan göra mig förstådd till alla. och läsa alla sorters språk.

Sen så att jag skulle kunna koppla upp min hjärna så jag slapp mus och tangent bord eller kontroll och istället kunde styra de flesta maskiner med endast tankeförmåga.

2009-04-28 @ 22:37:28
Postat av: Herr Söndag

Någon form av databank med orimliga mängder plats för information som snabbt och lätt skulle kunna matas/läras in. Nödvändiga tillbehör för att utan krux ta till sig och interagera med sagda information, samt någon form av trådlös överföringsmekanism för att lätt ta emot och skicka information.

2009-05-01 @ 19:37:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0