Fokus.

Jag har nu, sedan i torsdags, varit besatt av Mass Effect 2. Det tenderar att bli så när jag hype:ar ett spel i ungefär ett år. Idag klarade jag spelet ifråga med lite blandade känslor som jag inte kommer att gå in på närmare nu. Jag lär dock spela om spelet igen, redan imorgon.
Min fokus ligger alltså fortfarande (mycket) på Mass Effect 2, medan det kanske snarare borde ligga på mina lingvistikstudier. På torsdag kommer jag dessutom att börja studera Ryska också. Vilket ska bli väldigt trevligt.

Med anledning av detta:
Var ligger ditt fokus just nu? (en finare formulering för: Vad fokuserar du på just nu?)

Mitt svar finns här ovan.



Smått maniska hälsningar från Herr Söndag.

Lördag x2

Två lördags frågor då jag glömde bort förra veckans.

1. Vilket är ditt drömresemål och varför?
2. Om du åkte till en öde ö à la robinson old style vad skulle du ta med dig som personlig sak?





//
Fröken Lördag

SAILOR MOON!

Vilken sailorhjältinna är din favorit?


//Magister Fredag

Tusen ord

Hej allihopa,

'En bilder säger mer än tusen ord' brukar man säga.

Vilka ord kan du komma på när du kollar på den här bilden?




Kramar // Kavaljer Tisdag

Iiih

Fy vad dåliga ni är på att uppdatera! Måste bara säga det. Men här kommer min fantastiska fråga:

Vad är det pinsammaste du gjort i hela ditt liv?
Berätta alla detaljer, mohaha!


Den hemska sanningen är att det jag gjort som jag fortfarande tycker är otroligt pinsamt är att ha varit tillsammans med en viss person. Visserligen var jag bara tretton och mycket lättförförd, men alltså... Det känns väl elakt att förklara i detalj precis varför det är så himla pinsamt men det räcker allvarligt talat med att se honom så fattar man varför. Dessutom hade han obefintllig IQ och aggressionsproblem. MUMS! Jag försöker alltsomoftast låtsas om att den lilla episoden i mitt liv inte ägt rum. DESSUTOM behandlade han mig som bara en idiot behandlar sin kvinna! Fy fan! Han verkade tycka att det största problemet i vårt förhållande var att jag inte rakade fnurflan och tycker man det så är man fanimej inte värd att ens titta på porr någonsin mer i hela sitt liv. PUNKT.

Fattar inte att vi inte haft den här frågan förut!

Hej alla glada!

Vilken te sort tycker du bäst om?


http://www.lacombecafe.com/blog/wp-content/uploads/2009/06/the1.jpg

Jag älskar Söder Te, troligtvis för att den har en trevligt mjuk söt smak.

Kramar // Kavaljer Tisdag

!ajamvralS

Sedan i somras knaprar jag piller som gör mig infertil. Det rekommenderas! Men det är ett krux, nämligen det att man ska komma ihåg att ta ett piller om dagen på ungefär samma klockslag. Jag är nästan pinsamt dålig på detta och kommer på det efter att jag gått och lagt mig så jag måste gå upp igen, eller på tunnelbanan när jag åker och ska sova över hos någon och inte har dem med mig, osv, osv. Det uppstår alltid problem och jag utsätts för omak. Därför undrar jag:

Vad slarvar du med?

COOLT.

(Sön)dagens fråga lyder:

Vilket är ditt häftigaste klädesplagg?

Jag har nog gått runt i mitt häftigaste plagg hela dagen. Det är en sorts kombination av kalsonger och linne med knäppning framtill. Grå är den också men det är ju inte färgen som gör plagget häftigt. När man bara har plagget (jag vet faktiskt inte vad ett sådant plagg egentligen kallas) på sig ser man ofta väldigt kufisk ut. Har man dock ett par byxor på sig också anser jag att det kan bli riktigt snyggt.

Tänk den här herrens vackra, majestätiska och randiga plagg. Tänk sedan bort ärmarna, ränderna och lite ev benen. Tänk sedan dit en större uringning och en knäppning framtill. Slutligen får du döreställa dig den grå. Då har man förhoppningsvis mitt häftiga plagg i tankarna.

Ha allt bra // Herr Söndag

Tjo!

Jobb

Fråga i repris, fast med ny formulering.

Vilken är din käraste ägodel?

Mitt svar är enkelt och troligtvis enkelt att förutspå, någon av mina två vetevärmare de sk. Bäbisarna (som jag tyvärr är särbos med).

//
Fröken Lördag


MONGOSAER!!!

Hejsan på er grabbs och gals. Den lilla Isak är hemma hos mig och pratar om NAZITYSKLAND som han säger.

Därför blir dagens fråga:

Skulle du flytta till Tyskland och bo där i två år för en miljon?



/Ledare Onsdag

En liten flik

Hej alla glada!

Nu med dagens teknologi så behöver man inte öppna flera internet fönster samtidigt utan man kan öppna fliker i ett och samma istället. Jag brukar över använda den här funktionen. Speciellt då eftersom mitt firefox sparar alla mina flikar om jag stänger ner datorn. Så just nu sitter jag på knappa 8 st fliker öppna. Jag har FB, hotmail, nått conservatorie i avignons hemsida, phoenix dance theater, staastballet berlin, drottningholmsteaterns vänner, wikipedia - lighting designer och självklart bloggen.

Vad för flikar har du öppna just nu?
http://www.scrappiz.se/Coppermine/albums/userpics/10001/normal_flikar.jpg

Kramar / Kavaljer Tisdag

LOL!

Sen som vanligt. Men här kommer en rolig fråga!

Vilket youtubeklipp har du skrattat som allra mest åt?




Ingenting på youtube har fått mig att skratta så mycket som Charlie the unicorn. Jag tror inte den är lika rolig andra gången, därför har jag bara sett den en gång. Jag vet att den är gammal men trots detta såg jag den för första gången för bara ett år sedan ungefär! Och jag skrattade så jag trodde jag skulle dö en alltför tidig död. Hahahaha...

http://www.youtube.com/watch?v=Q5im0Ssyyus

Hälsar Markis Måndag

Plötsligt händer det!

Efter ett helt lov av passivitet från min sida återkommer jag slutligen och ska skriva 2010s första söndagsfråga. Nu gäller det bara att lyckas skriva klart innan klockan passerar tolvslaget. får se hur det blir med det. Vi börjar med:

Var vill du ha skakspjutet?

1/3

Mitt svar på den frågan blir: OMAE WA DARE DA?!? Det var den loliga frågan det. (Och där blev min klocka tolv prick. Fail.)

Vad tycker du om trenden med spikmattor?

2/3


Jag är personligen rätt glad i sagda trend och äger (sedan i julas) en egen spikmatta. Anser att mattorna hjälper bra och skulle lätt kunna somna på en om jag var trött nog.

Kommer du att studera någonting i år? (om ja:) Vad?

3/3

Jag kommer kanske studera Lingvistik. Men vi får se. Upp till bevis.


Rättvist nog hoppas jag. // Herr Söndag

Förkyld!

Då jag glömde bort att ställa en fråga förra lördagen återgäldar jag det nu med två frågor idag.
Den här veckan som har varit har jag vart mer eller mindre instängd hemma för att jag ska plugga, och trots att jag suttit här i min ensamhet har jag ändå lyckats dra på mig en förkylning :(
Den är tack och lov en förkylning utan huvudvärk och hals ont, men jag nyser och snorar, och så kliar det i ögonen och öronen till förbannelse!!! 
Och man tycker ju inte mindre synd om sig själv heller just när man är ensam hemma sittandes i soffan och skriver en uppsats typ 7 timmar om dagen i en hel vecka (och vet om att man ska göra samma sak veckan efter).

Hur många gånger har du nyst som mest på rad?

Vad ser du fram emot just nu?




- Slog mitt personliga rekord i nysningar igår med hela elva(!) stycken på rad.
- Just nu ser jag fram emot att vara heeeelt ledig, utan varken skola eller jobb, mån-tor vecka 3. Då ska jag ut och fotafotafotafota! I mängder! Saknat det så oerhört mycket.


//
Fröken Lördag

Kan själv!

Hej allihopa!

Jag har nyligen sett en DVD med en föreställning med mig från i sommras. Det är kul att se hur jag har utvecklats från dess, och vad jag lär mig av att bara kolla på mig själv och sen jämföra med hur jag tänker mig att det ser ut och hur de andra ser ut. Visst man är väll alltid lite mer självkritisk när man ser sig själv, vilket i måtta är bara bra.

Vad lärde du dig av dig själv utan någon annans hjälp senast?


http://anothergirl82.files.wordpress.com/2009/03/spegel.jpg

// Kavaljer Tisdag

Hej hej hallå dagboken

Jag har nu två veckor i rad missat min bloggdag. Det beror inte på någon annan jävlighet än den att jag har lov och inte har någon koll på veckodagarna! Men men.

I år har jag efter mer än ett års uppehåll börjat skriva dagbok igen. Och jag inser när jag skriver att jag lägger ner stor möda på att skriva så att en utomstående part skulle förstå precis vad allting handlar om. Jag vet inte om det är för att jag lärt mig att man ska skriva så i alla sammanhang eller om jag faktiskt tänker dela med mig av denna kära dagboks innehåll. Detta får mig givetvis att också undra om någon i hela världen skulle tycka det var värdefull läsning, eller bara infernaliskt ointressant. Till min fråga:

Skulle du tycka det var intressant att läsa någon annan människas dagbok?



Jag svarar absolut ja! Få saker är ju så fascinerande som folks hemligheter och en dagbok måste ju vara bland det hemligaste man kan få tag i. Det är intressant att få en grundlig inblick i hur andra människor egentligen tänker och fungerar. Självklart skulle jag tycka det var extra intressant om det var någon jag kände vars dagbok jag kom över, men andras är också spännande! Tjoflöjt, önskar Markis Måndag en dag för sent.

2010



Vad har du för "deal" 2010?

/Magister Fredag


Gott nytt år då!

Hej allihopa,

eftersom jag är sen med min fråga så tar jag den nu på nyår!

Vad var bäst med 2009?


För mig var nog det bästa att göra en duett med Celia Berndtzen igen.

Kramar // Kavaljer Tisdag

RSS 2.0