Ojdå.

Jag har bara några minuter på mig innan dygnskiftet, så jag kan nog inte hitta på en bra och djup fråga.

image111

Jag har nyligen laddat ner alla Fresh Prince-avsnitt. Det är en TV-serie som har betytt mycket för min uppväxt. Jag satt precis och kollade på ett avsnitt när jag kom på att jag skulle skriva en fråga idag, så den första frågan som poppade upp i huvudet var:

Vilken är din favoritserie? TV-serie dvs.


Puss /Kapten Torsdag

Onsdagsfråga!

Hej på er alla glada!

Blir en snabbfråga idag eftersom att jag är mkt stressad då ja ska åka till Kalmar idag för att kolla på ett gymnasium som det finns en chans att ja ska börja i. Men man vill ju dit o kolla om dom har bra teaterlärare osv. hursom hellst tänkte ja ställa frågan: Har du någonsin blivit tvingad att göra något som du har ångrat?
Vet inte riktigt varför ja ställde den frågan, kanske för att Noah är så VIDRIG, kanske för att ja själv blir tvingad att flytta, fast ja vet inte såhär i förväg om ja kommer ångra det eller inte, men känns mindre bra just nu. Längtar tills ja får läsa era svar iaf!

image110
Vet inte varför det blev denna bilden, kände för det antar jag ....

Ha de bäst tills vi ses igen!

O btw, om du känner för det är det singstarkväll hemma hos mig på lördag! Om du känner för att komma så ring mig!

Månadens mest Episka fråga!

Hej allihop!
nu är det kul att det är jag som är bakom ratten igen. För nu har det hänt mycket.

Bl.a. så har jag under helgen blivit världens mest "Vidriga" människa.
Jag kom tvåa i en pokamon tunering.
Och till sist så har jag skrivit det mest episka kommentaren/drömmen på vår blogg hitils. (enligt min mening)
Ialla fall så vet jag att det är den längsta som skrivits (hittils).
Den är under "drömmar" och är den tjocka klumpen långt ner.

image109

Men nu kommer den mest EPISKA FRÅGAN EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
























- < Hej *3* jeH > -





























Vad är din favorit maträtt?

Jag personligen skulle nog säga att Pasta med tomassås går aldrig fel.

Ta taa... // Kavaljer Tisdag

Lördag

Hej Hopp!!!
Nu är det juh Äntligen helg och det är juh jättemysigt, om man inte som jag har fastnat med en jobbig fråga som man inte själv kan svara på. Eller snarare som man vill höra flera svar på.

Varför finns det så mycket får på öar?
Gotland, Australien, Nya Zeeland m.m. m.m. Öar som är fyllda(!) av får. Varför?

Jag tror att det finns så många får där för att de inte kan simma därifrån (Får är mycket dumma djur, om man järmför med tillexempel Kor, därav simsvårigheterna).

image105

kramkram!
//Fröken Lördag

Det livsgivande elixiret.

God kväll vänner.

Den här veckan har varit mycket som hänt för mig, jag hoppas att er vecka har varit lika intensiv som min, kanske på ett annat sätt dock. Innan vi går vidare till kvällens ämne får jag ursäkta mig för att jag inte skrev något förra veckan, jag hade förlorat kraft och motivation och klarade helt enkelt inte av det, men nu så är det bättre.

Ikväll så ska jag ställa en fråga som jag vet är ganska ifrågasatt. Men vi kan börja med lite bakgrundshistoria.


Idag tänkte jag att jag skulle lämna blod, jag har långt innan det att jag blev 18 tänkt att jag skulle göra det. Mamma har gjort det tidigare och det är väl lite så att hon har påverkat mig till att jag vill ge blod. Jag har också blodgrupp O/0 vilket är en väldigt efterfrågad blodgrupp då alla kan få det. Jag är också Rh- vilket är bra det med. Jag hann tyvärr inte idag, utan var tvungen att göra annat just då. Men jag kommer göra det ändå. Så, kvällens fråga är då följande:

Kan du tänka dig att ge blod? Varför/Varför inte?

Ha en bra helg så ses vi om en vecka!
Hälsningar
Sire Friday

image103

Kärlek

Börjar som vanligt med att be om ursäkt TUSEN ggr för att jag är sen som vanligt! och nu tom SUIPERSEN! vet inte om ja hinner få det klart idag torsdag eller idag fredag... Men hursom, till ämnet:

Tänka sig... fråga om kärlek igen :O Jag och en människa satt o pratade på msn om att misstolkas som kärlekspar... Eftersom att jag på senaste timmarna blivit det typ tio ggr... Utan att göra något speciellt annat än varit med personen som av av motsatt kön. Första frågan blir typ, varför väljer folk auotomagiskt att tro att två personer av motsatt kön som är med varandra är ett kärlekspar? Fördomsfullt tänker jag.
Men det jag från början tänkte på var, är det posivtivt eller negativt att få sånna misstankar riktade mot sig? För jag kunde inte bestämma mig... Eller ja menar, det är klart det finns både och men menar mera vad finns det för positivt och vad finns det för negativt?
image102

Massa kramar på er alla! <3

Drömmar

Jag hade en jättehäftig dröm idag när jag sov middag. Jag har lite svårt att komma ihåg i vilken ordning händelserna ägde rum, men ungefär såhär:

1. Jesus och tre av hans (typ) kompisar är på Viking Line/Silja Line eller något liknande. De kollar på dansband och har allmänt trevligt.

2. De går iland på något konstigt ställe plötsligt får för sig att de ska korsfärsta Jesus och gör detta väldigt lättsinnigt "typ på skoj". Sedan förvandlas de tre kompisarna till dvärgar med djurhuvuden. En har krokodilhuvud, en har aphuvud och den tredje kommer jag inte ihåg men vi kan säga att det var häst.

3. Jesus förvandlas till ett träd som kan tala och som har ett huvud. "Kolla på mina mäktiga grenar", tror jag att han sa. Så fort han har sagt detta hoppar krokodildvärgen upp på en gren och hänger sig. Han hade uppfattat att det var detta som Jesusträdet ville att han skulle göra.

4. Det kommer en man som ser ut som Jesus fast som säger att han är gud. Han ljuger dock uppenbarligen för han är jätteklumpig, blir lätt skrämd och blir lätt arg, men han kör på "nej-men-alltså-det-var-meningen-att-snubbla-tekniken".

5. "Oj, sådär skulle han kanske inte ha gjort. Skrock skrock!" skrattar Failjesus angående krokodildvärgens självmord. Apdvärgen förvandlar sig för en sekund till en död Jesus med huvudet avhugget och Failjesus blir jätteskraj. "Du kan ju inte vara Gud om du blir rädd för det där" säger dvärgen. "Klart att jag inte blev rädd, jag bara låtsades!" säger Failjesus.

6. De går iväg och hamnar på något sätt på min sommarstugebrygga. I viken åker en skurkaktig typ runt i cirklar med en motorbåt och skrattar elakt. Han är uppenbarligen ond så Failjesus hoppar i vattnet, simmar fram och tar på något sätt kol på honom. På samma gång räddar han Maria Magdalena som den där skurkaktiga typen hade kidnappat (notera att jesus inte visste detta).

7. Allting förvandlas till en alternativ version av Jesus Christ Superstar som slutar med att Jesus och Maria går hand i hand mot solnedgången och blir kära.

Som ni märker så finns det en hel del hål i historien, men jag älskar den! Att komma ihåg drömmar är bland det roligaste jag vet. Värt att notera är ju att jag inte ens tror på Gud/Jesus vilket ger allting en extra twist!

Frågan är alltså:
Har du kommit ihåg några roliga/absurda drömmar? Berätta dem i så fall.

image101
Salvador Dalí, The Great Masturbator, 1929

Fattar inte att vi missat Disney?

Hej allihop kul att det är tisdag igen (väldigt tidig sådan för mig som jag skriver)

Jo jag kom nyligen på när jag satt här och tänkte att vi inte har haft någon fråga om disneys filmer eller något sådant (även om jag vet att de flesta av oss är disney fan) .

Så nu blir det ändring på det.... ha-ha....
Så frågan lyder:

Vilken är din favorit disney skurk?

image99


Min personliga favorit är från också min favorit Disney film "Kejsarens nya stil" och där med sytar jag på vår allas älskade Yzma!

image100
(detta är verkligen en total kopia av en gammal pantionerad lärare jag har haft, dock så är hon sällan lila klädd och hon är typ halva Yzmas längd skulle jag tro)

Yeah!

Finns ingenting? (D.v.s. Existerar tomrum?) Motivera era svar.

Enligt mig finns tomrum i allra högsta grad i form av ett faktum. Faktumet är att det inte finns något (just där) vilket betyder att det finns en avsaknad av allt möjligt. En avsaknad av något är enligt mig ett faktum som alltså existerar. Hoppas att mit resonemang är begripligt.















(Bilden föreställer ingenting)

Ha en fortsatt god måndag! Your's truly // Herr Måndag


Valet blir ditt...

Om du skulle välja att vara något annat än Homo sapiens, vad vill du vara istället?
(beskriv gärna vad det är för något med en kort text)



Jag hade valt Vampyr

En vampyr är en mytologisk
varelse, med övernaturliga krafter och förmågor, som måste dricka människoblod för att överleva.

//Sunday

Släck Lampan, Tänk På Isbjörnarna

Hur ska vi rädda världen?

Idag känns det som att alla bryr sig om miljöfrågor men ingen gör någonting åt det. Våran planet håller på att dö, och det är vi som dödar den.
Så, Vad ska vi göra åt det?
Hur ska vi rädda världen?


Egentligen skulle vi nog behöva bli utrotade för att Planeten skulle må som bäst.
Men eftersom det inte är så kul för oss så tror jag att vi måste börja från två håll.
Både bland företag, länder och politiker och bland oss "vanliga dödliga" behövs en förändring i hur vi tänker och lever.

Förbjud "vanliga" (ej miljöbilar)bilar.
Gör det dyrare att åka bil.
Utöka och gör kollektivtrafiken gratis.
Ha bilfria dagar.
Ät mindre kött och mer närproducerade livsmdedel.
Kyckling är det mest miljövänlliga "köttet", Nötkött det som är minst miljövänligt.
Tänk på att inte slösa el (man sparar pengar på det också).
Återvinn!
Ät inte apelsiner mitt i sommaren, ät helst inte apelsiner överhuvudtaget
ät äpplen istället, de behöver inte åka runta halva jorden för att vi ska kunna äta dom.
Åka utomlands (per flyg) mer sällan, max. 1ggr/år.
Testa på nya sätt att resa utolans på. Tåg!

m.m.
m.m.
m.m.


image98

Kramkram!
//Fröken Lördag

Ps. Här har du ett bra tankeväckande test som handlar just om miljön.
http://earthday-dev.shs.net/footprint/index.asp 
4.2 blev mitt svar.

Torsdag igen, mina matroser!

Jag är, som några av er kanske vet, ganska konstintresserad så nu är det tamejfan dags att bringa in lite klass i Dagens Fråga! Frågan lyder:

Vem är din favoritkonstnär?
LÄNKA!


Personligen har jag nyligen fått upp ögonen för Gustav Klimt:


image90

image91

image92
(den här målningen föreställer föresten uppenbarligen Björn)

image93
Detta är hans kändaste, Kyssen 1908. Dock inte hans bästa enligt mig.

Det jag gillar med Klimt är också att det sägs att han var ett riktigt jävla pervo!

En annan favvo för mig är japanen Yoshitaka Amano...

..som gör bland annat såna här skithäftiga grejer:
image94

image95

Här är hans tolkning av Batman:
image96


Jag gillar även bland annat Dalí, Miró och såna grabbar, men jag tänkte att de var så kända att det vore tråkigt att fokusera på dem. Nu kanske mitt inlägg har blivit jättelångt på grund av alla vackra bilder, men det skiter jag i! Puss!

Sömn!!!

Hej på er alla!

Nu var det onsdag igen o min tur att ställa en fråga...

Eftersom att det ja tänkt på mycket dom senaste dagarna har handlat om sömn tänkte jag att ja skulle ställa en fråga angående det. Nu dom senaste dagarna har jag varit väldigt trött, jag har sovit lite och är så trött på dagarna att jag slummrar till hela tiden. Men sen på kvällarna när det är sovtajm så blir ja superduper pigg och så vägrar jag att somna. Inte så bra om man frågar mig att kroppen gör så...

Så min enkla fråga blir helt enkelt:

Varför blir det så? Varför blir man pigg när man ska sova?

image89

Bjuder på denna extremt vackra bild på de två äldre syskonen i Broochmann-familjen! =D

Rainbow Tisdag!

Hej allihop!

Nu är det tisdag igen och jag ska fråga livets mest djupa fråga.

image87
(detta är en oginal bild, inget photoshopat)

Vilken är din nuvarande favoritfärg?

&

Vilken tror du kommer bli din nya favortifärg efter den du har nu?

image88

Personligen så har jag haft många färger som jag gillat, allt från rosa till vitt, rött, blått gult. Men just nu så har jag få stort tycke för färgen grön. Olivgrön, karamellgrön, piestagegrön, mossgrön. Ja en massa grönt, och gjärna lite gult eller mörkt turkås/grönt med det så tror jag att jag har hittat min nya favorit kombo.
Men jag tror jag håller på att faller för lila saker just nu, mörkt turkås också är också ett alternativ som kommande favorit.

Låt oss ser var främtiden bär oss.

image86
(bild inte så mycket med frågan mer än att det är en färglad skala på personer)

MER FÄRG ÅT ALLA!

Måndaaaaaaaaaaaag!

Nu är det (snart)* vår igen. Par syns lite överallt när man går ut och det är dags att bli "emo" för att man är singel, igen. Egentligen blir det väl kanske mer påtagligt framåt den 14:e februari om, sisådär, exakt en månad.

Dagens fråga blir: Hur hanterar du kärlek? (Hjälpdefinition: Du är förälskad i någon som visar teken på att den också gillar dig, Vad gör du? (typ))

Mitt svar: Av någon dum anledning kan jag, när jag är singel, ha ett fåfängt storhetsvansinne och tro att jag kan få vem jag vill bara jag försöker (fail, jag vet). Dock så försöker jag väldigt sällan eftersom jag aldrig riktigt kan bestämma mig för någon (för att jag inte vill utesluta någon annan). Därför blir jag räddad när "motparten" tar första steget, eftersom jag då har någon att fokusera på. Ungefär som när jag är tillsammans med någon. Ska nog försöka jobba på att ta första steget någon gång men jag har sjukt svårt att bestämma mig, som jag nämnde ovan.

image84
(Bilden är någorlunda relaterad då den föreställer Alfie)
image85
Jag ska försöka skärpa mig...

Stor kram till alla som vill ha, denna ljuva måndag. // Herr Måndag.

*Parantesen vid snart är där för att våren "är här" p.g.a. global uppvärmning, inte årstiden.

Vet inte...

Om jag visste vart solen gick upp i mitt liv skulle jag ta den vägen hela livet, men saken är den att solen väljer sin egen väg och livet är svårt och man måste se mörker lika mycket som man får se ljuset.

Är du lycklig? 

 

//Sunday

Fredag hela veckan!

Jag får ta mig tid att ursäkta för att jag inte skrev igår. Det var en dag som blev helt omkull kastad och väldigt kort. Nu när jag börjar det här inlägget vet jag fortfarande inte, men jag ska väl försöka komma fram till något bra att fråga. Kanske något som är viktigt just nu.

Många av er vet om att jag har en koppling till det militära via båda mina föräldrar, pappa i Industrin och mamma inom Hemvärnet. Så Försvars debatten ligger mig ganska nära då jag är väldigt intresserad i militär historia och i värnplikten. ((Vilken jag hoppas få göra, om nu inte idioterna till makthavare hittar på något nytt)) Och nu tror jag att ni kanske kan gissa gårdagens fråga.

Är Nedrustningen rätt?

Ni kanske redan har förstått att jag har en koppling till Försvaret, och att jag tycker nedrustningen är fullständigt idiotisk, och det är inte därför att mina föräldrar arbetar inom det militära. Tidigare har det alltid varit så att man gjort värnplikten, speciellt för att vi skulle kunna ha en armé som kunde vara redo att stå i mot ett eventuellt hot mot Sverige. För 20 år sedan kunde vi kalla in 1 000 000 man för att försvara landet. Idag är vi lyckliga om vi kan kalla in 50 000 man för att försvara vårt land. Vi har lovat EU att delta med manskap och untrustning till dem. Nordic Battle Group, NBG, har sedan en månad tillbaka varit i Stand-by. Betyder att de kan skickas till vilken del av världen som helst inom tre dygn om jag minns rätt. Tyvärr så har inte Försvaret pengar nog för att kunna utrusta dessa personer så svenskt manskap har inte de medel de behöver för att kunna genomföra sitt uppdrag. Ska det vara så?

Om vi nu går tillbaka i historien så är det här inte första gången som Makthavarna bestämt sig för att rusta ner. Och varje gång så har det varit ett spännt läge i Världen, och det är detsamma idag. Varje gång rustade resten av världen upp, precis som de gör idag. Men lilla Sverige sa bestämnt att vi ska vara neutrala och rustade ner. Så, vi går tillbaka till 1:a Världskriget, och när det bryter ut 28 Juli 1914 har den svenska armen vapen från mitten av 1800-talet, det saknades skepp till Marinen för att skydda kusten och kust städerna. Ett tyskt eller ryskt skepp kunde ha tagit sig in genom stockholms skärgård och utan problem ta sig fram till huvudstaden då det saknades svenska pansarskepp i början av kriget. Detta fick Kungahuset i en insammling uppbringa pengar till så att Sverige inte skulle vara fullständigt försvarslöst.

Då Andra Världskriget den 1 september 1939 utbröt så fanns det åter igen brist på militärs materiell då Svenska Makthavare hade rustat ner under mellan krigstiden. Det finns många propaganda bilder, en av de mest kända är bilden där det står en stor svensk man med en k-pist berädd och bakom honom finns det ett tysk transport tåg påväg till Norge. Detta tillsammans med Per Albins Hanssons ord om att "Beredskapen är god" gav en falsk känsla av säkerhet till det svenska folket. Verkligheten var en helt annan. Vid denna tidpunk fanns det ca 100 000 man som kunde sättas in i försvar av Sverige, och deras utrustning var från mitten av förra seklet. Det hade inte blivit någon större förändring under Mellan Krigstiden och det Svenska Försvaret köpte nu hysteriskt in materiell, stridsflygplan och Jagare, ubåtar och Pansarvagnar. När Tyskland den 9 April invaderade Norge och Danmark stod Sverige ensamt i norden, med Axelmakterna i Norge och Danmark, Sovjet Unionen i krig med Finland. Den 11 april inleddes allmän mobilisering i hemlighet (för att inte provocera Tyskland), antalet man under vapen höjdes på några veckor från ca 100 000 till 320 000.
Om vi ser över hur läget i världen är idag så märker vi att det mer och mer blir skrämande likt tidigare historiska händelser. Länderna omkring oss rustar upp, spänningarna mellan nationerna ökar. Nya hot finns runt hörnet. Bara för att Sovjet unionen upphörde betyde inte det att Ryssen inte är farlig längre. Ryssland rustar, och när de rustar upp så gör Finland detsamma, varför? De har slagits mot Ryssland tidigare, och de tänker nog se till att klara sig bättre den här gången. Visst, "Diplomatiska kontakter kommer säkert att hålla Världsordningen på platts." Problemet är det att vill ett land starta krig, eller kräva tillbaka land så kommer det inte vara något problem att trotts "ordningen". Alla är så rädda för konflikter att man bara utsätter det anfallande landet för sanktioner, något land skickar kanske militär hjälp. När den ryske ex-spionen blev mördad och mördaren flydde till Ryssland, begärdes han utlämnad. Det kom inte att bli någon utlämning, som svar kom deporteringar av diplomater. Detta skulle ha kunnat vara nog för att någonting skulle blossa upp.

Jag tror att ett starkt försvar är något som vi kommer behöva, mycket snarare än vad vi själva tror, därför att det finns en risk att inom de närmsta 20 åren, så har vi en konflikt som vi inte kan stå neutrala i. Jag är rädd för att om vi rustar ner nu, och minskar försvaret till den grad som det verkar som man vill göra, så kommer det att inte finnas kvar någonting som kan försvara landet. Som jag sa tidigare kunde vi mobilisera 1 000 000 man för 20 år sedan. Idag kan vi med lite tur få ihop 50 000 man. Varav de flesta kommer från Hemvärnet.

Nå ja, nu har ni fått läsa vad jag tycker, och långt blev det. Med lite tur så kanske jag har någon som vill svara på det här. Ursäkta igen att jag tog sådan tid på mig att skriva klart det här. Jag började med den vid 16.25 och klockan kommer vara 21.50 när man kan läsa allt det här.

Med Vördnadsfulla hälsningar
Sire Friday

image82
image83

Lördag

-Vad är era åsikter om dödshjälp? Är det rätt att sjukhus/företag ska kunna hjälpa någon att dö?
Vilka ska kunna få dödshjälp? Alla? Eller bara de äldsta och sjukaste?
Tror du att du skulle kunna vara i en sådan situation då du skulle efterfråga dödshjälp?
Hur skulle du känna dig om någon som stod dig nära dör genom dödshjälp?



image81



Jag svarar senare när jag har tid och lust...


Kram
//en Fröken Lördag som (tro det eller ej) är på dåligt humör

Torsdag igen! Yeah!


Vilken bild väljer du? A, B eller C? Diskutera!


Bild A:
image77

Bild B:
image78

Bild C:
image79


Fråga 2:

Tycker du det är mest positivt eller mest negativt med kärlek? Tycker du det är bra att det fenomenet existerar eller vore det bättre om vi parade oss med första bästa när vi kände för det? Utveckla!
image80

PUSS OCH KRAM!

Hej då julen!

Hej och Hå alla glada små barn =D

Hopaps alla haft ett bra jullov! Det har jag iaf (även om jag till större delen var sjuk)!
Nu när julen är över tänkte jag att man kanske skulle avsluta med en sista fråga (kände att det gick att klämma in den här frågan då den konstigt nog itne har dykt upp ännu...):

Vilken var den bästa julklappen (förre året)?

Själv måste jag nog svara att det var all kärlek från alla underbara människor o allt julmys!

image75

Vad bilden föreställer, eller vilka som är med på bilder har i detta fall ingen betydelse... Det som har betydelse är gemenskapen och kärleken på bilden =D

Ha de bäst! Hoppas på att få träffa alla ikväll efter ett långt jullov! <3

Generellt

Hej allaihopa (<-- gillar min stavning)

Jag har genom facebook kommit i kontackt med en (vad jag har uppfattat som iaf) homosexuell nordamerican. Han är från usa och vi har haft lite utbyte i hur olika våra länder är. Men det vi snackat om nu senast var hur homosexuella behandlas/betracktas av varderas länder. Då när jag skulle svara som en generell bedömning av svergie så insåg jag att jag alltid har varit i en bög accepterande värld.

image72

Så dagens fråga lyder efter denna beskrivning för att ge mig insikt i hur andra människor ser denna fråga.:

Hur är HBT-människor betrackade generellt av det svenska folket?

&

Hur ser er omgivning på Hbt- människor?

image73
Detta är min isländska  pimp som går med mig i Pride paraden (inte gay)

ps: extra fråga; vet någon varför bloggen har blivit så seg och svår att ladda upp bilder på nu på senaste tiden?

God Måndag!

Nu är lovet slut (för de flesta av oss) och det är dags att ta tag i skolarbetet igen. Som "vanligt" blir min fråga lite halvrelaterad till dagens "topik".

Frågan lyyyyyyder:
Vilket är ditt favoritämne i skolan? Motivera ditt svar.

image71
Jag är fortfarande lite småpurken över att jag inte fick läsa Japanska steg 3...

Japanska ligger som sagt bra till men av de ämnena jag har nu så leder nog Filosofi A och/eller Litterär gestaltning. Synd att filosofin tar slut snart.

(Räknar nu inte in Projektarbetet som annars skulle komma ännu högre upp.)

Ha en fortsatt trevlig måndag! Stor kram // Herr Måndag

Jag "dör"!

Varför "plågar" människan sig själv?
(med ord etc.)



//Sunday


Dagens Fråga igen...

FÖRLÅT! inte meningen att vara en hel dag sen med frågan... attans...
och här sitter jag med ett tomt huvud, inte ens den minsta lilla fråga har dykt upp i min hjärna... Frustrerande!...

Imorrn börjar skolan igen (iallafall för min del) vilket inte känns jätteskoj, men det blir nog bättre med tiden... dessutom har jag ett svenska arbete att skriva klart som ska lämnas in imorrn (vilket jag helt hade glömt bort)... ännu mer Frustrerande!... 


[... "Lite" senare...]
Aja, Dagens Fråga  får helt enkelt bli...



-Är Dagens Fråga en bra ide? Och varför (om du är en av de som skriver) är du en av de som skriver frågorna?



Jag personligen tycker att "Dagens Fråga" är/var en ide, varken mer eller mindre. Inte bra inte dålig. I alla fall om man ska se det ur ett större perspektiv. Det är juh inte så att vi rädar världen eller nåt.

Men. Jag gillar att höra vad andra människor tycker/säger om frågor som faktiskt snurrar runt i våra hjärnor, oavsett vad de handlar om. Dessutom gillar jag att svara på totalt random frågor.
Vem vet, man kanske lär sig nåt om en själv eller människor runt omkring en?
Så ur ett mycket själviskt perspektiv är "Dagens Fråga" jättebra! 



image70




Kram Kram 
//En något okreativ Fröken Lördag
som älskar er alla!




ps. 
Bilden har med frågan att göra!


  


Fredag igen. Here we go!

Hej där på er alla igen.

Tänkte att jag skulle vara lite lättsam och försöka ge er en kul en fredagen innan skolan börjar.
Vad har ni för musik låt som fastnat på hjärnan för tillfället?

Precis som jag började skriva här började jag tänka på "Äntligen Måndag" - Av JävlarAnamma.
http://www.youtube.com/watch?v=ktHvWbEXvX8

God Kväll och Äntligen Måndag
Sire Friday

Nåt häftigt och inte emo

Detta ska handla om vikten av att sova.

Behöver man sova?
image69
Slut.

//Kapten Torsdag feat. Tjaaaa

FÖRLÅT!

Förlåt för att denna fråga kommer aldeles för sent! Var inte meningen att inte göra det tidigare, kom inte hem förrens nu så jag får snabbskriva den innan jag måste sova. Min fråga blir tyvärr lite snabb och tråkig eftersom att man med feber och allt vid den här tiden på dygnet inte är designad för att vara pigg....

Vad heter min kusins första hund?

ledtråden är är det är något jag gillar att göra som är en del av innehållet i namnet...

Och det går inte att ladda upp bilder... har ingen aning om varfär men alla hatar mig just nu >.< iaf datorn :P

Kyssar!!!



NÄÄ NU BYTER VI STÄMNING!

Hej allihopa!!!!
Nu har vi haft jul osv. i evigheter ända fram till påsken ska komma, så nu ska jag byta ämne från nyårs tema till något helt annat.

TV-SPEL:

Vilket är ditt favorit tv-spel och konsoll?
&
Nämn gärna ett spel du gillat och som du tycker borde fått mer uppmärksamhet än vad det fått.

image68

Jag har nog väldigt svårt att ha bara ett fovorit spel men jag kan göra en liten kategori lista:
  • Fighting spel: Street Fighter II (SNES) / Soul Calliber III (PS2)
  • Plattformspel: Banjo Kazooie (N64) / Super Mario World (SNES)
  • Zelda spel (det får en egen kategori haha): A Link to the Past (SNES)
  • RPG: Baten Kaitos
Det finns en hel del spel som inte varit så kända men ändå har varit väldigt braenligt mig. Bland annat så finns det Power Stone 2 (DC och numera PSP också) och 'Mystical Ninja ~ Starring Goemon' (N64).

Ja nu får man väll ändå av sluta med ett Gott nytt 2008!

Kramar från Kavaljer Tisdag

RSS 2.0