Torsdag igen! Yeah!


Vilken bild väljer du? A, B eller C? Diskutera!


Bild A:
image77

Bild B:
image78

Bild C:
image79


Fråga 2:

Tycker du det är mest positivt eller mest negativt med kärlek? Tycker du det är bra att det fenomenet existerar eller vore det bättre om vi parade oss med första bästa när vi kände för det? Utveckla!
image80

PUSS OCH KRAM!

Kommentarer
Postat av: Fröken Onsdag

Tycker bäst om A. Skulle inte kunna leva utan mat! =D Vilket är vad jag tänkte på när jag såg första bilden. Den andra, som enligt mig står för resor och dyl. är viktigt iof men det klarar man sig utan. C: jag har klarat mig länge utan mumma-saker^^ Men igentligen var inte frångan: vilken kan du leva med/utan... Jag valde att tolka så bara...

Fråga 2. Det finns självklart mer possitivt än negativt. För mig i alla fall. Det måste vara så tråkigt att bara gå runt och para sig utan känslor. Kunde hoppa över den delen bara för att få lite äkta kärlek =D

Kramar på er alla!

2008-01-10 @ 01:51:31
Postat av: Kapten Torsdag

Jag skulle också välja A! Dock mest för att jag gillar formen och skärpan på den högra skalbiten.

2008-01-10 @ 01:53:32
Postat av: Fröken Onsdag

Vill höra Kapten Torstags svar!

2008-01-10 @ 01:53:33
Postat av: Fröken Lördag

jag skulle också välja A, det är den enda bilden som inte ser läskig ut....
och vad et gäller fråga 2, tycker jag Fröken Onsdag uttryckte sig perfekt^^

karmkram
// Fröken Lördag

2008-01-10 @ 08:59:12
URL: http://todaysquestion.blogg.se
Postat av: Herr Måndag

Väljer också bild A för att jag tycker att den bilden var stilrenast. C var ju visserligen festlig och så men den tilltalade mig inte så mycket. B gillade jag inte alls eftersom den kändes lite för datormakad och tråkig. Enligt mig.

Jag föredrar också kärlek före "mindless breeding". Svarar därför; mestandels positivt på fråga 2. De negativa aspekterna med kärlek är ofta värda att genomgå för att faktiskt få vara med den man är kär i. Smällar man få ta för lycka tycker jag.

Stort plus för relevanta och trevliga bilder till Torsdag. Kram på er.

2008-01-10 @ 10:19:57
Postat av: Kavaljer Tisdag

1. Tjea jag antar att bild frågan har någon bakomliggande tanke (psykologi kanske :S) jaja jag får nog också på peka att jag gillade A bästa. Tror det var för att det var det första man såg av inlägget. De andra två gav mig konstiga associationer.

2. Jag tycker frågan är konstigt stäld (passar inte med följd frågan). Du kan gjärna få omformulera dig för det känns nu som ordet kärlek har betydelsen sex men det går ändå inte ricktigt ihop.

Men om jag svarar på frågorna enskilt så fungerar det kanske lite mer.
"Tycker du det är mest positivt eller mest negativt med kärlek?"
- Det finns bara positiva saker med kärlek oberoende för vem man känner det för eller från. Känslan att vara kär, att få kärlek, att ge kärlek, att dela kärlek, att utföra kärlek. Enda negativa jag kan komma på är att vara olyckligt kär.

"Tycker du det är bra att det fenomenet existerar eller vore det bättre om vi parade oss med första bästa när vi kände för det? Utveckla!"
- Ja här känns det som man syftar på sex men ändå inte. Jag antar (med tanke på den tidigare frågan) att det handlar om utförandet av kärlek mellan två personer som älskar varanndra (sex eller något likande). Så jag säger ja det finns verkligen inget fel med att två personer visar kärlek till varanndra genom en intim akt. Men sex och kärlek har inget krav för att höra ihop, även om de går jätte bra hand i hand. Kärlek kan man ha med vem som helst som man känner att man gillar. Sex är mer som ett behov som att äta och sova dock inte lika livsvicktig så att säga (även om det är bevisat att man lever längre med ett aktivt sex liv). Därför anser jag att det inte finns några direkta fel med att ha sex med "första bästa" (ett väldigt konstigt utryck enligt mig om man jämför betydelsen av utrycket med vad orden egentligen betyder) så länge alla är med på samma sak.

2008-01-10 @ 21:12:42
URL: http://petope.blogsome.com/
Postat av: Izla

C C C!!!!
Det är ju självklart att man tar den GLASSigaste bilden!
Nu vill jag ha glass!

Det är positivt med kärlek, Det är bra att den existerar annars skulle vi leva som robotar.

2008-01-10 @ 23:15:25
Postat av: Kapten Torsdag

@Kavaljer Tisdag:
Om man bortser från att du spenderade halva din kommentar med att haka upp dig på själva formuleringen av frågan så gav du exakt det svar jag ville ha. Puss och kram.

2008-01-11 @ 04:11:06
Postat av: Herr Måndag

fanns det ett rätt svar? Eller visst, varför inte...
:S

2008-01-11 @ 08:39:54
Postat av: Kavaljer Tisdag

Moahahah jag har alltid rätt! (Säger vi!)

Näe men jag tror jag hakade upp mig på ordet fenomen och växlingen mellan ordet kärlek och parning.

Men inte för vara kritisk mot dig utan mer mot svenskan som språk. Vad är utrycket "första bästa" egentligen? Är något det bästa så är det det bästa och om det är det första bästa så är det ju det bästa man har upplevt fram tills dess. Alltså första bästa är alltså det bästa som man tills dess har upplevt eller är det bara jag som hakar upp mig på ord.

2008-01-11 @ 19:58:21
URL: http://petope.blogsome.com/
Postat av: Lekkit

Bild C, helt klart. Den får mig att tänka på serier.

Tror att det vore bättre om bara gick runt och parade sig med första bästa. Se bara på älgarna... Har ni någonsin sett en älg som skurit sig för att den blivit lämnad av sin älskade?

@Kavaljer Tisdag: Skulle tro att det är en förkortning av "första och bästa". Tar du den första är den ju också bäst.

2008-01-18 @ 02:24:59
URL: http://lekkit.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0