Idag inte imorn.

Hej allihop,
jag kom och tänka på en fråga som ställs väldigt ofta men jag tror jag väldigt sällen ger eller får ett "ärligt svar" på den. Troligtvis mest för att det är en bra öppnings replik när man precis möter någon eller kontacktar någon. Men det är en väldigt vicktig fråga under livets gång. Den är vädigt personlig och svaret kan säga otroligt mycket om en person och vad den gör till vardags.

Hur mår du?
(just idag när du ser frågan alltså)

image184
(Tårtan som Förken Lördag gjorde till mitt födelsedagsfirande!)

Jag personligen har väldigt mycket att göra men jag har nu kommit till min så kallde topp av arbetsbördor. Då börjar sakerna att betas av och blir relativt snabbt färre. Tills jag börjar bygga på nästa topp. Normalt sätt burkar det också finnas en kort period precis innan toppen där jag får mina största stress och deprissions tillfällen men som sagt efter regn kommer solsken och det gör det alltid när toppen börjar slutta nerdåt.
Så hur jag mår kan sammanfattas med lite lätt panik av att jag har så mycket att göra, delat med en enorm lättnad att sakerna äntligen blir avklarade.
Annars är super glad över att jag har blivit frisk och att jag inte förlorade något mycket min traäning (utan nästan mer vann på att vila) under min vecka av sjukdom.

Varma Hälsningar och kramar
// Kavaljer Tisdag

Censurrelaterat.

Jag och Torsdag var inne på en viss speltidnings hemsida. Där inne (eller lite mer exakt här inne: http://www.superplay.se/nyheter/article231602.ece ) såg vi en failnyhet angående ett spel. (Hint = klicka på länken)

Av någon anledning känns det som att åldersgränser på spel är mycket strängare än till exempel de angående film. I detta fall handlar det om ANTYDAN till barnvåldtäkt som bakgrund till en karaktär. Ett sådant inslag i film skulle förmodligen bara öka sympatin för karaktären i fråga men i spelet blir det 18 års-gräns.

Är det rätt att TV-spel får högre åldersgräns än filmer med samma innehåll? Håller du med mitt påstående?


image182

Gissa vad mitt svar är.

MvH // Herr Måndag.


zzzZZZZZzzzlördagzzzZZZZZzzz

Dagens fråga får bli kort då mitt Internet lägger av till och från (oftast lite hela tiden) och att min dator verkar ha lust att hänga på trenden att vara extremt jobbig.


Jag kom precis hem från Bagerimässan där jag var tillsammans med mitt "nyfådda" jobb. Innan vi åkte dit var det självklart lite jobbande att göra.

Jag är alltså ganska (= extremt) trött... gick upp 5 i morse (hade sovmorgon!!!)

På grund av min trötthet (och lite annat) kan jag tyvärr inte komma på Kavaljer Tisdags teateruppspel ikväll.

Men för att lösa mitt trötthets problem kommer här dagens fråga:


-Vad är ditt bästa tips för att bli pigg?



I mitt fall, just nu, tror jag dock att bara sömn kan lösa det. Men i vanliga fall brukar en promenad, äta nåt och eller en dusch vara perfekt för att vakna till och bli lite piggare.



image181




Ha det underbart!

Kramkram

//Fröken Lördag





P.S.

Vi får inte heller glömma att Gratulera Izla på hennes 20e födelsedag, som råkar vara idag (om jag nu skrivit upp rätt datum i almanackan).
Grattis!


Fredag, Fredag, Fredag!

God Förmiddag,

Tänkte vara ute lite i god tid och därför se om man inte kan få svar från så många som möjligt denna sista vardag i veckan.

Frågan är då Följande:

Vad tycker ni om mig?

Ganska bra fråga tycker jag, borde kunna generera intressanta svar.

Högaktningsfullt
Sire Friday

Rum

Hej allihop, nu efter födelsedags firande så har jag blivit lite lätt förskyld och varit hemma en dag. Jag har nu spenderat mesta tiden i mitt rum. Någon jag har suttit och funderat på är hur jag har byggt upp mitt rum. Allt från när jag valde färgen på väggarna till vad för saker jag har på mina hyllor och väggar. Något jag insåg är att jag kan verkligen känna mig personlighet i rummet. Det är strukturerat med där det mesta har en specifik plats, men det kan se ut som väldigt rörigt och slarvigt ibland. Det är färgglatt och med mycket saker i sig fast samtidigt rumsligt och stort. Jag älskar det samtidigt som jag hatar det, eftersom jag både har byggt upp det själv och eftersom jag lever med det varje dag så har jag lärt känna det "lite för bra" så att säga.
Men nu under lördagen (och delvis söndagen, eftersom folk stannade tills runt 15.00 nästa dag) där jag firades så fick jag bl. a. en enrom dans-visionboard (som var helt fantastisk) av några klasskamrater, ett litet kollage om mig inglasat och en hel del saker till som jag inte hade väntat mig. Sen så köpte jag äntligen 3 tavlor av Kapten Torsdag på söndagen som jag länge velat köpa. Så nu har jag fått en massa saker jag skulle behöva få upp på väggarna i mitt rum. Dett är en massa färg, ny inspiration och energi till rummet som jag hoppas få upp på väggarna snart.

Ens egna rum är väldigt personligt så hur är ditt rum uppbyggt?
(Ex: Har du slängt in saker efter tidens gång, är allt perfekt noga planerat eller har det "bara blivit som det blivit". Har du en massa nostalgiska saker runtomkring dig eller gömmer du undan sådant? Mublerar du rummet ofta? Eller ser det ut som det alltid har gjort? Kanske har en röd tråd som går igenom hela rummets uppbyggnad? Kanske har en röd tråd utan att tänkt på det?)



 Tjea mitt rum är grönt, fullt mer färgade små prylar, tavlor/affischer, böcker, gosedjur (mest gosedjurs grisar i olika former som okuperar hela rummet), massa nostalgiska saker, en massa skräp som jag tänker och tror att jag "någon dag kommer ha användning för" (vilket många gånger har stämt). Man skulle säkert kunna leka i mitt rum i timmar (eller rättare sagt jag skulle kunna göra det) och hitta enorma mängder minnen som är gömda på en massa olika sätt. Rummet satte grundformen med loftsäng, soffa, Tv (+tvspel), skrivbort (med dator) och hylla bakom det. Sen har det bara proppats in en massa saker och bytt plats på småsaker. Men stort sätt så är det samma rum som när jag först började bo i det.

Varma Hälsningar // Kavaljer Tisdag

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH!

Det här var ganska nytt. En måndagsfråga som dyker upp på en tisdag. Det är helt enkelt resultatet av att skjuta upp saker och ting. Det ska förhoppningsvis inte ske igen. Nu.

Dagens fråga lyder: Vilken är den trevligaste överraskningen du fått på sista tiden?

Mitt svar: "The World Ends With You". Ett Nysläppt action-RPG till DS. Utvecklarna Squerenix har inte legat mig för varmt om hjärtat men The World Ends Withi You är väl genomtänkt och mycket väl genomfört.
   Undre skärmen används för att kontrollera en karaktär i strid medan du parrallellt styr den andra (på den övre skärmen) med styrkorset. Detta stridssystem avskräckte mig till en början men då man kan överge den övre karaktären och fokusera på den undre har jag välkomnat det med öppna armar.
   Grafiken är ytterst charmig (enligt mig i alla fall), liksom karaktärsdesignen. Som vanligt är jag dock inte så förtjust i Mlom... Både grafik och musik följer ett klart hip-hop-tema. Hip-hop... Men jag gillar ju inte ens hip-hop. Bara det säger en del om hur väl genomfört spelet i fråga är.

image179
Uppenbarligen Mike och Malom i mitten. Den övre verkar vara Errer och den till höger dennes sidekick. Hoppas att killen längst till vänster är Sigorion...

Det rekomenderas varmt.

Ser fram emot att höra om era myspys-överraskningar. MvH // Herr Måndag


Lördag

Hej!
är inte i världens bästa fråge mood just nu så här är min fråga.

varför funkar saker och ting alltid så fort man ber om hjälp?
alltså... jag får inte upp locket på en burk men så fort nån kommer och ska hjälpa mig så funkar det.
Varför?


har själv inget svar på frågan.
Därav varför jag ställde den


image178

Så här ja, nu vill jag också ha en tårta!

Hej Hej på er denna Fredag.

Jag har nu blivit frälst av tårtor, ((Fröken Lördag gör bra Tårtor.)) Och då jag tyvärr inte fick en till min födelsedag så tänker jag lägga upp en bild på den tårta som jag skulle önska att jag fått. Bara som insperation till alla andra. Dagens fråga är dock denna!

Hur skulle du vilja att din Födelsedagstårta såg ut?

Min skulle se ut såhär:
 image177

Med varma hälsningar
Sire Friday

Omröstning?

Det har på senaste tiden skett en del raderingar av folks svar på dagens frågor. Jag vill inte anklaga någon, inte nämna några namn och inte göra för stor grej av saken, men jag tycker personligen att denna form av censur (som mitt förra inlägg så passande handlade om) inte är särskilt önskvärd. Hela grejen med Dagens Fråga är, tycker jag, att det ska fungera som ett fritt forum. Svaren på frågorna är ju lika viktiga och intressanta som frågorna själva och eftersom det är sju personer som äger denna blogg så tycker jag att vi inte borde radera något om inte alla är ense om det.

Men alla tycker kanske inte likadant som jag, så därför är dagens fråga en omröstning:
Ska vi fastslå att radering av (någon annans) inlägg inte längre är tillåtet?


Dagens bild:
image176

Kram från Kapten Torsdag!

Vad ska man säga?

Vad ska man kalla mig igentligen? Ljugis? Dum? Bajsig? Eller helt enkelt bara slemmig? Antar att alla förstod att det gäller mitt sviniga beteénde dom senaste veckorna. Har inte varit meningen. Ångrar det djupt och inser att ni borde kicka mig som Fröken onsdag! Men hoppas att det inte händer! Så jag antar att det bästa jag kan göra är att ställa en fråga... Det blir en eknel fråga så ja inte kommer tillbaka med en jobbig djup fråga som ingen ändå orkar svara på ^__^ Alltså:

Vad ska du göra under valborgshelgen?
image175
Dansande människor ^^

Själv hade jag tänkt att ta det lungt tills för några dagar sen... Då kom jag på den fantastiska idén att jag kunde våldgästa min kära bästa <3 Men vet inte om hon kan ännu, så kanske borde kolla det först. Så om jag inte kommer befinna mig i småland, vilket jag hoppas på, antar jag att ja kommer göra det som faller mig in eller bara sitta hemma och mysa, eftersom det också är värt och mysigt! Puss o Kram på er! <3

//Fröken Onsdag!

Födelsedag!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej allihop!
Jag fyller 18 år på fredag vilket ska bli jätte kul.
Men jag har tänkt så mycket på att just ålderna 18 var den åldern som när jag var 5-7 lekte var nästan "vuxen". När jag var ca 10 år var åldern 18 som jag tänkte jag skulle vara stor och vuxit färdigt. När jag var ca 14 tänkte jag också att det var då jag skulle ut och arbeta och vara "mogen". När jag var 16 och vissa påpekade att jag var för ung för att gå ut, då fick jag höra, "Ja men det är bara två år kvar det går fort." Nu känns det som ingen av dessa framtids visioner stämmer, jag känner mig inte så vuxen, jag tycker inte att jag bör ha växt klart (för då får jag problem med att söka jobb), att se mig som "arbetande" har jag svårt att se (även om jag känner att jag skulle kunna arbeta) och de senaste två åren har inte alls gått fort när jag tänker på hur enormt mycket jag har hunnit med. Men ändå så känns det som det var igår som jag var 4 år och lekte Teenage Mutant Turtles.

Så över till dagens fråga:

Vilket pokémon ska vi be Fröken Lördag göra som tårta åt mig detta år??



Några förslag?
Charmander var förra årets mega hit. Jätte snygg var den och med en brinnande eldsvans också!


Jumpluff har det talats om ett tag nu som förslag.


image169



Cherrim vore kul att se. Liksom kolla på den färgglad och överlycklig, kan det bli mer jag?

image172
Dunsparce är ju bara för cool och vidrig och skulle passa perfekt.

Kom gjärna på med egna förslag, men tänkt också på att det ska vara möjligt för stackars Fröken Lördag att skapa tårtan också. Så pokémon med många detaljer utgår (ex. Empoleon).

Varma Hälsningar // Kavaljer Tisdag




RANDOM!

image165

Vad tycker du om den här bilden?

Jag tycker att bilden är ganska awesome. Framförallt måste man älska Darth Vader och Chewbacca. Den lider väl lite brist på princessan Lea men det är väl för att hon inte var tillräckligt awesome eller något.
   Texten vet jag inte om den stämmer dock. Vi borde göra vårt bästa för att motbevisa den och uppnå högre awesomeness än bilden har!

Ha en underbar vecka! // Herr Måndag.

En abbedissas bön.

Gud, du vet bättre än jag själv att jag åldras, att jag en dag kommer att bli gammal.

Hindra mig från att bli pratsjuk och rädda mig framför allt från vanföreställningen
att jag måste yttra mig om allting och vid alla tillfällen.

hBefria mig från lusten att blanda mig i alla människors angelägenheter.

Bevara mig från mångordighetens synd, giv mig vingar att snabbt nå fram till det väsentliga.

Skänk mig nåden att med takt och tålamod lyssna till andras bekymmer.

Men försegla mina läppar, om mina egna krämpor,
- de blir fler och fler och min lust att tala om dem blir starkare allt eftersom åren går.

Skänk mig den underbara insikten att det kan vara möjligt att jag har fel.

Gör mig lagom saktmodeig, jag vill inte bli ett helgon
- sådana kan stundom vara påfrestande att umgås med - men en sur gammal kvinna är ett djävulens mästerverk.

Gör mig hjälpsam, men inte beskäftig, omtänksam men inte despotisk.

När man har en så enorm livsvisdom som jag tycker man att den inte kommer alla tillgodo
- men du vet o Herre att jag gärna vill ha några vänner till slutet.


Önskar inte ni att vänskap var såhär äkta?
o
Vad är vänskap för er?


(jag tog med bilden för att den var fridfull och vacker)


Lördag

Dagens fråga blir mycket kort då jag har vart lite upptagen hela dagen och snart ska ge mig av ut...

(dessutom har jag lyckats med att slå i tårna i damsugaren som låg på golvet, ont gör det. Som fasiken)

Mycket i mitt liv handlar just nu om Födelsedagar och presenter så här är
Dagens Fråga.

Vad önskar du dig i födelsedags present? En eller flera saker.
(strunt i om du inte fyller år på ett tag, jag vill veta)


Jag önskar mig i första hand en systemkamera <3... annars är badankor, böcker, musik, garn, bakböcker, bakgrejor och sånt aldrig fel.

Det där var Mitt Svar,
Nu Ditt.


image164


kramkram
//Fröken Lördag

Censur

Inget förspel denna gång! Nu går vi rakt på frågan!!

Tycker du att det är okej med censur? Vad tycker du i så fall att det är okej att censurera? Svordomar på TV? Nazipolitik? Nakenscener i filmer? Sexistiska reklamer? Dumma inlägg i bloggar? Och så vidare...

Personligen tycker jag att det är en mycket svår fråga. Tyvärr finns det ju så mycket puckon så att man inte kan tillåta allt. Barnpornografi och sånt osmakligt tycker jag att man ska vara hård mot. Något jag hatar, däremot, är sådan äcklig och dum morallobbyism som de har borta i USA. Ni vet vad jag snackar om, "Unifierade Mödrars Televisionsgranskningsgrupp" och sådana äckliga, äckliga, vidriga och äckliga personer. Det är det värsta jag vet. <internt skämt>Till och med värre än Eld-oxstrålen.<internt skämt>

Censur av just reklam tycker jag också är en ganska bra sak. Jag skulle inte säga nej till ett totalförbud av reklam så att de företag som skapar bra produkter blir populära istället för de företag som är bäst på att luras. Då tror jag att marknadsekonomin skulle fungera lite bättre, men det kanske bara är jag.


//Kapten Torsdag

image163
Nämen vem är detta?

Inköp?

Hej alla glada!
Nu i vårt konsumtions samhälle så har det blivit vanligt att man planerar ett kommande köp av något. Exempelvis mobiltelefon, dator, film, kläder, spel eller något annat.
Så därför undrar jag:

Vad har du planerat som ditt nästa köp?

image162

Mitt närmaste köp kommer nog vara ett Mario Kart Wii som kommer den 11 april som jag och några kompisar hade tänkt rå spela i x antal timmar.

Puus o kram på er alla
// Kavaljer Tisdag

Segismåndag...

Anledningen till att denna veckas måndagsfråga är lite sen är att jag spenderat större delen av min måndag med att undvika saker som jag ska göra. Främst plugga till ett prov som jag har på fredag, men listan går långt vidare. Söka till universitet, söka jobb, skriva projektlogg eller plugga till ytterligare prov. Listan skenar lätt iväg. Jag har inte ens lyckats svara på lördagsfrågan (som visserligen var riktigt knivig).

Helt sonika blir dagens fråga: Vilken mytologisk figur (gud, hjälte eller skurk) tycker du bäst om? Motivera svar plox.

Jag är väldigt förtjust i Loke, från vår fornsvenska asatro, då denne är ett riktigt praktexemplar av arketypen Sigorion. Loke backstabbar både asar och jättar tills man inte vet vad som är vad längre. Annars finns ju alltid Judas om man vill ha mytologiska Sigorion.

Om någon har tid över så vill jag rekomendera: http://zeitgeistmovie.com

image161
(Bild på Loke och Idun av John Bauer)

Ha det bra. // Herr Måndag

Sparka tillbaka nu!!

Ett fittpenetrerande skalltrauma

(Det ni kommer att se nedan, då ni skrollar är bilder som är illustrerade av unga som råkat ut för våldtäkter samt små dikter.)

kvinna i badrum

tankarna du knullade sönder skav av stämbandet,
och inga öron hör mina ljudlösa ensamhetsskrik

(Ej skrivet av mig)

demon

Brutal ångest som sparkar sönder mentala revben som knullar min hjärna iväg knytnävslag som formar mitt ansikte och värdelösheten som rinner mörk ur min näsa att skrubba skrubba tills det blöder gör mig aldrig ren igen att svälta mig sönder får aldrig mig tom att skära sönder min hud tömmer mig inte på det han fyllde mig med men ändå skär jag mej till vanvett klöser sönder hugger dunkar och fortsätter det han startade jag kan inte glömma det gör för ont fortfarande det taktfasta gungandet blodsmaken i munnen jag är långt långt borta tänker det är bara en kropp det är inte jag stå ut

(Ej skrivet av mig)

Kvinna som får skuggan av någons hand kastad över bröstet

(Det jobbigaste är att inte kunna berätta för någon om Det...)

Fråga: Ska man höja straffet för våldtäktsmän?

högerklicka för att spara bilden högerklicka för att spara bilden 

Sparka Tillbaks Nu! är en kampanj mot sexualrelaterat våld som startades i november 2005.

Kampanjen riktas till såväl kvinnor som män och är politiskt och religiöst oberoende.

Det krävs inget medlemskap och det är kostnadsfritt att gå med i kampanjen eller nyttja de tjänster som tillhandahålles. Allt arbete sker för tillfället på ideell basis.

  • Dels att fungera som en mötesplats för utsatta människor och deras anhöriga där de kan utbyta tankar och idéer och ge varandra stöd. Samtidigt får dessa människor chansen att göra sina röster hörda på ett pedagogiskt och självläkande sätt. Om man t ex har blivit utsatt för en våldtäkt, har man kanske använt sig av skrivandet, konst, poesi, fotografi eller liknande som ett försök till självhjälp. Detta material tar vi emot och publicerar på hemsidan om så önskas. För många är det första gången de berättar om det som har hänt, första gången de får tala utan att bli avbrutna, vilket ofta upplevs som en enorm känsla av befrielse. Andra utsatta ser att de inte är ensamma.
  • Dels att påverka synen på människor som har blivit utsatta för sexualiserat våld och ge allmänheten mer empati och förståelse. Människan har blivit emotionellt avtrubbad, framförallt när det gäller sexualiserat våld. Vi reagerar inte längre på löpsedlarnas slagord eller de signaler som sänds ut runtomkring oss i samhället. Därför vill vi med denna kampanj låta offren själva träda fram och på sina egna sätt visa vad de har gått igenom. På så vis kan omgivningen inte blunda för den brutala sanning som ligger och jäser överallt. Det finns ett stort mörkertal när det gäller sexualiserat våld mot pojkar och män, och det ökande kvinnovåldet som släpar en förkastlig kvinnosyn efter sig ropar också på bot.
  • http://sparka-tillbaks.nu/


    När ni nu läser detta (om våldtäkter, dikter ser bilder m.m.) kan jag förstå att ni tycker detta är obehagligt och rent av vidrigt. Det är också det som är poängen med hela framförandet utav bilderna och de korta dikterna. Dem dikter jag använt och lagt upp har två unga kvinnor skrivit, som råkat ut för sexuellt övergrepp. Visst känns det äckligt att läsa detta? Att det finns sånna monster i vår värld. Jag trr att man är väldigt frisk, om man reagerar på det sättet som jag hoppats. Att bli rentutav äcklad. 

    BR
    Sunday


    Kram! Vi hörs!

Fråge Lördag

Lördag igen...
Först och Främst Hur Gick era Persolighets övningar sen förra veckan?...
det gick inte sååå bra för mig, har försökt att inte bli lika irriterad när folk gör saker långsamt, men det har inte riktigt funkat.
Men jag försöker!

Second of all... (i ett desperat hopp om hjälp)
hHr blir ni av med era huvudvärkar? Tablett och sova hjälper mig inte... huskurer för annat är också mycket välkommet...

Och så Tredje gången gillt.
Dagens Fråga.
- Vem skulle du helst vilja ställa en fråga till? Och vad skulle du fråga om?
Vad som helst och vem som helst... och personen Måste svara sanningsenligt.

Jag skulle nog fråga Jesus om hur han orkade bry sig om alla. 
Typ.
Eller George Bush om ifall han tycker att det han gör är rätt. 
 


image160




KramKram
//Fröken Lördag


Vi är Pågång! Vi är Laddade, Vi är Tända! Fredag igen!

God Kväll på er alla, och välkommen till den bästa dagen i Veckan!
*Trumma*
Precis, min Fredag!

Nå, vidare till frågan som ska fylla ut tomrummet för dagen, håll i er allesammans, nu skjuter vi av det!

Vad dagens Fredagslåt för dig? Och Varför?

Min är Tomas Ledins "Vi är pågång!", ((Texten här nedan)) Jag tycker att det känns som den perfekta låten för en Fredags kväll, nu är vi pågång, och ikväll kan allt hända, allt kan ske och inget är omöjligt. Just nu känner jag själv att jag behöver något som kan pigga upp mig, jag behöver vara med i "fighten" och behöver komma igen. Jag måste skjuta ifrån mig det som drar ner mig och tynger mig. Slå mig fri. Det är Fredagslåten, för mig!

Smäckra Avskedd
Sire Friday
image159
"Vi är på gång
Vi är laddade, vi är tända
Vi är på gång
Ikväll kan allting hända

Måndag, tisdag, onsdag
torsdag och fredag
Går jag mest och väntar på att veckan ska ta slut
Sekunder springer, timmarna går långsamt
Jag tittar otåligt på klockan
Snart ska vi dra ut

Vi är på gång
Vi är laddade, vi är tända
Vi är på gång
Ikväll ska allting hända
Vi ska löpa linan
kasta loss
Det finns inget slut
Ingenting kan stoppa oss
Vi är på gång

Måndag, tisdag, onsdag
torsdag och fredag
Går jag runt och drömmer
Spanar i det blå

Du ligger lågt och väntar
men känner hur det kommer
Förväntningarna stiger
Du, nu måste vi gå

Vi är på gång
Vi är laddade, vi är tända
Vi är på gång
Ikväll ska allting hända
Vi ska löpa linan
kasta loss
Det finns inget slut
Ingenting kan stoppa oss
Vi är på gång

Vi är på gång
Vi är laddade, vi är tända
Vi är på gång
Ikväll ska allting hända
Vi är på gång
Vi är laddade, vi är tända
Vi är på gång
Ikväll ska allting hända

Åh-åh-åh"

Tema: Snygg

Vad är din snyggaste ägodel? Vad är det snyggaste du har i ditt rum?

Mitt svar på (typ) båda frågorna är...
image158
...min Goomba!

//Kapten Torsdag

Servern är visst tillbaka nu.

Så. En fråga som vissa priviligerade fick i mobilen på måndagen då servern var nere. Har du inte fått ett sms har jag helt enkelt inte ditt mobilnummer.

Måndagens fråga fortsätter på liknande tema som söndagsfrågan hade; fantasy.

What would you do with the one ring?

Anledningen till att frågan är på engelska finns på följande länk: http://au.youtube.com/watch?v=CpBEZGAjZgY
De flesta av oss har nog dock rätt bra koll på den redan. Det rör sig i alla fall om Saurons härskarring för att förtydliga det hela ännu mer.
image157
Jag hade förmodligen försökt att inte använda ringen och istället behålla den i yttersta hemlighet och låta den förlänga mitt liv så att jag kan samla på mig en väldig massa kunskap.

Mitt svar är fail jämfört med många som jag fick i måndags. Jag hoppas verkligen att de hamnar här snart.

Vinn!
//Herr Måndag.

RSS 2.0