iPAD!!!!!!!!

Hej alla glada!

Vad var årets julklapp för er?



Jag måste säga att spagettimåttet är årets julklapp ALLA kategorier!
Den slår ipad:en alla gånger! Jag lovar er!

Kramar / Kavaljer Tisdag


Jul, jul och åter jul!

Julklappar, julmat och julstress...
Vad tänker Ni på när jag skriver dopp i gryta?
Kärlek från M

Sverige igen på 5 måndaer!

Hej allihopa!

Igårnatt typ 3 tiden så kom jag hem från Dublin. Hade då suttit på flygplatser och flygplan i säkert 8h med en förskylning. Men det gick bra ändå. Speciellt när det var en dansk flygvärd som jag tror var lite förtjust i mig och flytta mig till bekvämare sitsar utan någon brevid mig och gav mig gratis vatten. Tror jag hade kunnat få mycket mer om jag försökt flörta, men det kände jag inte för pga av att jag redan har min älskling och för att jag mådde pyton i allmänt. Hur som sverige är sig likt för det mesta. Ny ful byggnad i närheten av centralen, dom river upp gatan där jag bor och dom renoverar fasaden i huset också (men det skulle varit klart för en vecka sen!).
Men sverige är nog verkligen mitt hemland, eller iaf. Stockholm Södermalm är mitt hemland och jag märkte konstant när man såg något som var svenskt utomlands. Mest Ikea som alla vet är svenskt och H&M (även om jag behövde påpeka till vissa att det är en svenskstartad kedja iaf (har ingen anning om vart den är baserad idag, om den fortfarande kan kalla sig svensk eller inte?)). Svenskaflaggan fanns ju lite här och var och speciellt i filmer som vi såg på turnébussen (tex Mamma Mia). Det gula och blåa är en sådan snygg kombination tycker jag och är en av de flaggar jag faktis tycker bäst om, runt omkring i världen. Så dagens fråga lyder:

Om du var tvungen att ändra fägerna i den svenska flaggan var skullle du ändra dom till då?


Kramar // Kavaljer Tisdag

Varmt eller kallt

Hej nu i vinter tider så brukar det vara väldigt kallt när man ska sova. Jag personligen tycker bättre om när det är något åt det varmare hålllet i rummet när jag ska sova. Vad tycker du bäst om?

Föredrar du ett varmt eller kallt rum när du ska sova?



På tal som sova så har jag kångkat med mig en kudde under hela turnen på Irland och nu är frågan om jag får med den hem för jag har blivit väldigt fäst vid den. Den slår alla hotells kuddar vi någonsin haft och är helt perfekt, hoppas jag bara kan slänga tillräckligt mycket grejer för att fylla min resväska med en kudde.

Kramar / Kavlaljer Tisdag

RSS 2.0