Alternativ stil?

Hej alla jag vet att det kommer i sista stund men jag har varit upptagen hela dagen så nu kommer det i sista sekund.

Vad kallar ni alternativ stil?
Fashion core (EMO), goth, synth, ,punk, postpunk, indie, pop, panda, skinhead, grunch, hardcore är bara några exempel. (Daniel lyfter med armarna skriker 'visuel kei') ((jag kan förklara om ni inte fattar :P )

image33
ps: killar ovan från v till h.
Peggy, Jack och Zull

Varma kvälls häslningar från 'Kavaljer Tisdag'

Kommentarer
Postat av: Kapten Torsdag

1: Förklara, vi fattar inte.

2: Orden "Alternativ Stil" har nästan tappat meningen nu förtiden. Men jag kallar nog allt som inte är fjortisar-i-mjukisbyxor-stilen, vuxen-person-som-jobbar-på-kontor-stilen och så vidare för alternativ stil.

Det som jag verkligen föredrar är dock när folk har sina egna stilar. Det behöver inte vara till överdrift (även om det gärna får vara det), men det är bara så tråkigt när alla ser likadana ut tycker jag. Många av dessa "alternativa stilar" har råkat ut för detta problem.

2007-12-12 @ 00:10:10
Postat av: Fröken Onsdag

Håller med Kapten Torsdag. För mig har Alternativt blivit allt som inte är dom två olika fjortisstilarna, vuxna människor som klär sig "prydligt" eller bara vuxet, eller typ jag vet inte. Det mästa. Fast då skulle ju jag antagligen hamna i den kategorin, o jag skulle inte kalla mig själv för alternativ, svår fråga! >.

2007-12-12 @ 00:24:39
Postat av: Herr Måndag

Jepp! Alternativ stil = Kettil
annars är alla stilar bara lite annorlunda gemenskaper. Indiduellt blir det då inte...

2007-12-12 @ 00:31:55
Postat av: Kavaljer Tisdag

Tjea Kettil skulle jag nog kalla en inviduell stil. Vilket många i svergie har, men den skulle nog inte kallas alternativ eftersom det inte är tex. en hel subkultur som delar den stilen med honom. Det måste finnas flera användare innom stilen för att det ska klassas som en stil först och främst (annars är det bara en individs egna stil, vilket många ändå har fast ändå med influenser av andra stilar). Sen alternativt är som ni säger ett väldigt luddigt begrepp och jag skulle nog säga att det inte går sätta specifika ramar kring det. Men av min mening så behövs det en slags subkultur som delar stilen, det brukar iaf vara grunden för alla nya alternativa stilars uppkomst.
Så även om Fashion core har blivit (kanske mer varit nyligen) väldigt mode och många har användt inspiration av det så finns ändå begreppet Fashion core kvar ifrån att det skapades ur en liten subkultur.

2007-12-12 @ 01:17:28
URL: http://petope.blogsome.com/
Postat av: Lekkit

Klarar inte av att svara på själva frågan eftersom min hjärna var nära på att sprängas av alla knasiga stavningar av "individuell". Det är inte så svårt att skriva. Men jag kanske är lite egen som klarar av att göra det.

2007-12-12 @ 01:32:47
URL: http://lekkit.blogg.se
Postat av: Fröken Lördag

Håller med Kapten Torsdag...

snart blir det väl till och med kontor och fjortis-i-mjukisbyxor stilen alternativa^^

2007-12-12 @ 14:37:23
URL: http://todaysquestion.blogg.se
Postat av: Söndags Trollet

Om ni kollar längst med gatorna i stan ser ni olika stilar. Vem har rätt att dömma? om man är si eller så. Jag yttrar mig inget i frågan, om vad som är alternativt. Utan fortsätter med mitt mode intresse och läser mina mode tidningar som en galning, som tagit för mkt kokain.

Din stil är individuell, kalla den vad du vill!

mvh Ben Sherman ffs!

2007-12-12 @ 17:04:16
URL: http://myspace.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0