"BAJSBARN!!"

Idag skriver jag frågan med vrede..! Kom precis innanför dörren, sprang direkt till datorn så jag skulle få så mycket känsla i det här som möjligt. Men för att inte lulla bort allt så börjar jag mil lilla berättelse. Det hela började mer eller mindre i storlien där det åktes en massa skidor under den föregënde veckan, klantig som jag är skadades jag lite, Ett litet blåmärke på högra knät och en spricka i högertummen dög bra för mig, Men det Tyckte inte Mikael. Mikael tyckte att det var bra för mig att känna smärta. Han envisades med att vrida på tummen som förutom spricka i sig var vrickad. Och nej nej, inte ens det dög för Mikael, han ville att jag skulle känna mer smärta! MER! Så bita fast med fingrarna i mitt stackars onda knä blev också en poppulär sysselsättning för kära söta lilla Mikael, Men godhjärtad som jag är förlät jag honom för det både han och jag upplevde som "missöden". För det var trots allt inte med meningen.... Eller? Jag hade tidigare idag nästan helt glömt bort den onska som bubblade innombords, lilla Mikael väntade på att få slå till. Och så kom det, Tillfället. Han måste ha sett det som ett perfekt tillfälle att döda mig. Jag hade precis sagt farväl av min vidriga vän och stod på porttrapp påväg ner på trottoaren då jag känner ett väldiigt hårt och krafftfullt slag i ryggen. Han hade tydligen hoppat mot mig, i luften knäat mig så jag flög iväg som den lilla flickan jag ibland kan vara. Ner i backen föll jag. Jag reagerade först när jag känner att jag landat på mitt stackars knä och tagit emot mig med min oglada tumme, så med ansiktet nertyckt mot trottoaren försöker jag resa på mig. Men jag kommer ingenvart. Någon sitter på mig, Mikael!? Mikael sitter alltså och triumferar på min rygg, han rullar så småningom av min rygg och snälla Simon hjälper mig upp. Pff Mikael, du är inte snäll! Gå och dö!
image137

Så till frågan: Vad är det dummaste Mikael någonsin har gjort mot dig?

Puss o kram på er alla! (utom Mikael såklart!)

Kommentarer
Postat av: Tjaaaa

Jag svarar inte på frågan av uppenbara skäl, men vill bara säga att det var den överlägset roligaste och bästa frågan som hittills skrivits här.

2008-03-06 @ 16:59:01
Postat av: Kapten Torsdag

Jag vet inte, han brukar inte vara så dum mot mig faktiskt.

2008-03-06 @ 18:42:20
Postat av: Kavaljer Tisdag

Jag håller nästan med föregående talare om att flufftexten och frågan är otroligt rolig.

Mikael har försökt skada mig också en många gånger men lyckas inte så ofta på mig. Förutom 25/12 2007 vid Bredäng och Amanda distraherade mig med ett par nya skor när jag går igenom spärrarna, och då hoppar Mikael rakt över mig (som då är relativt nyförskyld och svag i kroppen) som kolapsar rakt ner på perongen.
Men det dummaste Mikael gjort för mig var han "var tvungen" att ha rätt i att jag hade givit en fullständigt fel av hur en muterad-psyk-anka (i rollspel) bara ser ut som en anka men kan låta likadant som en människa. Vilket jag inte tyckte jag gjorde eftersom personen vi skulle förklara för förstod vad jag menade men ändå så skulle Mikael har "rätt" och haka upp sig onödiga detaljer.

(Den här beskrivningen är väldigt vinklad ur min synvinkel så det kanske inte är en sådan generell bedömning av situationen. Men dum var Mikael iaf. haha)

Vänliga kramar från // Kavaljer Tisdag

2008-03-06 @ 18:58:51
URL: http://petope.blogsome.com/
Postat av: Fröken Lördag

han har inte vart så farligt dum mot mig... (hoppas förresten att Fröken Onsdag klarade sig utan bestående men) men det var inte snällt att försöka kittla mig igår... *morr* eller när han hela tiden (tyvärr lyckas) med *knacka på axel* grejen...

men det är mikael så jag förlåter honom...
för att citera "Huvudsaken är att man är lycklig"

kramkram
//Fröken Lördag

2008-03-06 @ 20:01:19
URL: http://todaysquestion.blogg.se
Postat av: Fröken onsdag

Glad att ni tycker om frågan ^^ Glad att Mikael tjaaaa inte tog illa upp =) Men tyvärr Fröken lördag, jag fick väldigt ont i mitt skadade knä efter det här, så har fortfarande svårt att gå utan stöd. Men jaja, sånt händer...

Kramar!

2008-03-07 @ 12:31:31
Postat av: Herr Måndag

Vad har Mikael inte gjort som är dumt? Efter åtskilliga bett, tacklingar, "kramar", påhopp (ofta i kombination med kramarna) och psudovåldtäckter är jag närmast immun mot alla hans mest vanliga, fysiska mördarmetoder.

Senast idag försökte det förvuxna barnet få mig försenad till min Historielektion genom att klänga sig fast vid mig MEDAN jag sprang upp för trapporna mot lektionssalen. Jag fick släpa honom genom en hel korridor (då han då, illvilligt, klöste sig fast vid min ena arm) för att slutligen nå Klassrummet. Hade jag varit mindre och/eller svagare så hade jag dött i trapporna.

Mikaels lathet är också en dum aspekt hos honom. Mitt i en blodig Pokémonstrid på liv och död kan (eller snarare brukar) han fråga vilken typ mitt monster har och vilken attacka han ska använda emot det. Jag kan lika gärna spela mot mig själv fast bestämma mig för att ett av lagen
ska vara ett defekt skitlag med supermonster som inte kan lära sig ordentliga attacker. Att människan ställer massa kunskapsbaserade frågor och sedan påstår att spelet inte är kunskapsbaserat är ju faktiskt bara dumt!

Har jag nämnt att jag varit Mikaels personliga (omän inte ensamägda) slav i ca 4 år nu? Jag erbjuder mig att hjälpa till och tvingas göra massa tungt, obetalt, arbete. Jag hjälper till och får vadå? Jo ett drygt halvkilo gelébjörnar nedkörda i halsen av en mikael som sitter gränsle över mig och skrattar som en ond vetenskapsman som uppfunnit en domedagsmaskin. Det är ett under att jag lever. Hur många Nobless får plats i min mun på samma gång? Fråga Mikael. Om ni vågar.

I undantagsfall har man sig själv att skyll när Mikael är på en. Ett sådant fall för mig var då jag spelade en ytterst korkad bondlurk som tog order från, bland andra, sin äldre bror som spelades av, just precis, Mikael! Ca 3 dygn av dumheter som jaga efter sina (av brodern och kusinen) stulna skor och bli kastad i lera. Jag gick inte så lågt att jag klappade tisteln dock.

Man skulle kuna likna Mikael vid Jigglypuff i Super Smash Bros.-spelen. Han sover på folk så att de dör eller tar en väldig massa skada. Samtidigt ser han rund (eller nja...) och oskylldig ut. "Hoppsan! Var du där?" eller "Oj. Du dog visst." är saker som Mikael:n säger alldeles för ofta.

Men Mikael:n är inte bara en världsfara. Han är även en fara för sig själv, om än lika undermedvetet som hans mördarinstinkter tycks vara. Hans hjärna "plockar bort" elementära objekt. Han ser inte potetiella faror eller offer. Han har utan vidare rusat rakt in i en fullt synlig (för oss andra) bokhylla. Dessutom märker han inte om han står på mina fötter... Och det händer inte så sällan.

Vad ska man göra åt hotet vi kallar Mikael? Ska man göra som USA och släppa vätebomber på honom eller ska man kanske bara låta honom löpa fri amok och döda allt och alla som inte är tillräckligt starka/tåliga/"kontringsskadegivande" för att överleva?

Hur som haver är sanningen klar. Mikael är ett förvuxet barn som är ondare än Lekkit, stor och stark som Errer och mindre självmedveten än en halv studsboll. En levande bomb, en Garchomp som tagit 3 st Swagger och kan targetta vem som helst. Dig, mig eller till och med sig själv. And it's going to hurt. Tur att jag tål det.

2008-03-07 @ 16:03:23
Postat av: Tjaaaa

Underbaraste, roligaste och bästa kommentaren någonsin. Tror inte att jag har skrattat så mycket på ett halvår, minst.

2008-03-07 @ 16:13:36
Postat av: Emma

MICKEEEEE hahahahhaha. Älskar inlägget, och älskar kommentarerna. Micke är inte elak, men det dummaste han har gjort mot mig var nog att få mig gå med på att åka tåg 3 pers i guppen i storlien. Vi kraschade rejält, men samtidigt var det typ det roligaste jag gjort så jag förlåter honom ^^

2008-03-07 @ 18:34:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0