Mordet...

Ett mord har begåtts. Fru Fagerstad har blivit brutalt mördad efter att precis ha ärvt en enorm summa pengar från sin gamla farbror. Knivstucken i sitt arbetsrum.
Butlern, Walter, hittade henne och ringde genast till polisen. Det var dock en utav Fagerstads två skyddlingar, Morgan, som öppnade dörren och tog emot poliserna, helt ovetande om sin knivmördade mentor på övervåningen.
Under förhören visade det sig att den förvirrade husan, Lotta, varit uppe halv natten och letat efter Martin, Den andra av de två skyddslingarna som varit försvunnen sedan kvällen innan. Martin upphittades dock av polisen, på sitt rum sovande djupt. Han hade ingen aning om att Lotta letat efter honom.
Butlern berättade sedan, vid brottsplatsen, att både dörren och fönstret hade varit låsta när han kom och att det bara var han och Fru Fagerstad som hade nyckel till rummet. Mycket riktigt fann de nycklarna på Fru Fagerstad, i mitten av rummet. I skribordet fann polisen Fagerstads testamente. Alla Fagerstads ägodelar var testamenterade till Morgan, den äldre skyddslingen.
Lotta rapporterade att en av matlagningsknivarna från köket var spårlöst försvunnen.
Walter och Lotta blev upprörda när de fick höra att de inte lämnats någonting från sin mästarinna. Martin å andra sidan verkade nästan lättad.

Vem mördade Fru Fagerstad?

De bodde i en villa, designad av Alvar Alto.

Lycka till!

// Herr Söndag

Kommentarer
Postat av: Magister Fredag

Lotta!

2009-10-04 @ 19:08:08
Postat av: Fröken Lördag

Walter!

2009-10-04 @ 19:23:14
Postat av: Kavaljer Tisdag

Martin.

Eller någon annan onämnd person som lever i huset.

2009-10-05 @ 14:15:16
URL: http://Petope.blogsome.com
Postat av: Kapten Torsdag

Självmord!

2009-10-06 @ 03:47:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0